Julebelysning

Alt i julebelysning til offentlige rum

Med mange års erfaring og et stærkt branchekendskab, giver Jada Group dig adgang til et imponerende udvalg af julebelysning. Jada Group leverer og monterer f.eks. facadebelysning med juletema, julelys til at hænge i wire over gaden,  juleudsmykning til at have stående på jorden, interaktiv juleudsmykning, juletræer med lys, LED+, lystunneller etc.

Udvalget er en kombination af mere traditionel julebelysning og moderne lys som augmented reality eller app-styret lys, som begge indbyder til sjov brugerinteraktion.

Du finder naturligvis et bredt udvalg af julebelysning med masser af wow-effekt! F.eks. iøjnefaldende store kronhjorte på op til 8 meter, interaktive juletræer med touch-aktivering til flash og farveskift eller lystunneller, der er som skabt til den perfekte fotosession – vi har sågar selfiespots, som er lavet specifikt til formålet.

Vi lægger stor vægt på at skabe en oplevelsesramme omkring julen, som vi ved er vigtig for butikkerne, gågaderne og centrene landet over. Af samme årsag forsyner vi dig udelukkende med julebelysning i høj kvalitet, der iscenesætter julen på magisk vis.

Nybolig Aabenraa

Professionel julebelysning og julelys til facader

For særligt erhvervslivet er julebelysning til butik, butiksvinduer og butiksfacader essentielt for at skabe blikfang og hyggelig julestemning. Julelys på bygningers facader er med til at øge kundestrømmen og tiltrække kunder i julen, samtidigt med at julelyset bidrager til øget tryghed i gaderne. Dermed er julelys et meget væsentligt element for handelslivet, der bidrager til et stærkt julesalg og liv i handelsbyerne. I vores katalog kan du se hvad det vil koste at få julelys på facaden.

Hos Jada Group ved vi fra vores mange års erfaring i branchen, at godt julelys er med til at give smil, øge kundestrømmen og skabe en ekstra god oplevelse for kunden. Julelys har stor betydning for handelslivet i byerne, butikkerne og centrene. Som specialister hjælper vi dig med professionelle dekorationer og julebelysning der er tilpasset dine ønsker. Vi tilbyder et bredt udvalg af udendørs julebelysning og julebelysning til facader til detailhandel, byer, gader, kommuner, shoppingcentre, virksomhedsdomiciler og borgerforeninger.

God stemning både inde og ude

Hvad end du skal bruge indendørs julebelysning eller udendørs julebelysning, leverer vi løsningen. Som erfaren specialist og leverandør af julelys til by, shoppingcenter, butikker og til det fri udendørs miljø, kan vi hjælpe dig med at udnytte kvadratmeterne hyggeligt. Vi hjælper desuden også gerne med kreative input til, hvordan din julebelysning kan bruges til at f.eks. at skabe blikfang, øget kundestrøm og øget salg.

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i dine behov. Det kommer til udtryk ved, at vi lytter og skaber en skræddersyet løsning til dit sted – så stemningen og udtrykket bliver som du ønsker det.

Vores produkter er naturligvis bygget solidt til professionelt brug, så det har lang levetid og fremstår i god kvalitet. Med LED+ får I eksempelvis en ekstra solid LED med 2 års garanti.

Julelys

Fokus på øget bæredygtighed

Hos Jada Group kan vi tilbyde en energiberegning på dine ønskede produkter. Med nutidens fokus på klima såvel som energipriser, ved vi, det er vigtigt at have øje for strøm – og om muligt produkter, der matcher firmaets grønne del af CSR-politikken. I vores katalog med energiberegninger, finder du konkrete eksempler på hvad julelys i gågader og på facader koster at have tændt. Vi hjælper også gerne dig med at udregne strømforbruget på din løsning.

Desuden leverer vi kun produkter i høj kvalitet, fordi det er med til at sikre høj holdbarhed. Alle vores lysprodukter er naturligvis udelukkende udstyret med LED lyskilder, der har længere levetid og bruger langt mindre strøm sammenlignet med traditionelle lyskilder.

Mange af vores løsninger er desuden fremstillet i materialer af Bioprint, som er 100% nedbrydeligt og genanvendeligt, samt Recyprint (recycle print), der er lavet af genbrugsplast fra blandt andet verdenshavene.

Vi rådgiver i bæredygtige løsninger hele vejen fra design til montage, nedtagning og opbevaring.

Lyskæder i træer

Genlys – Vi tilbyder også brugt julebelysning

Vidste du, at vi også tilbyder brugt julebelysning? Når vi arbejder med ’Genlys’, er der mange gode fordele i spil. Den mest åbenlyse for dig som kunde er naturligvis en prisbesparelse, men også klimaet nyder godt af, at ressourcerne bliver genbrugt. Særligt når der er tale om produkter, som blot har været udlejet, er blevet repareret og testet. Vi kontrollerer nemlig alt Genlys og kan bekræfte, det har flere sæsoner tilbage i sig! Når man køber Genlys hos Jada Group, er man sikker på at få et produkt der er testet og renoveret. Standen på Genlys kan variere, afhængigt af hvor længe det har været brugt og til hvad.

På vores produktsider har du mulighed for at vælge Genlys i menuen. Her ser du alt det gode brugte julelys -som allerede er på lager og kan leveres med kort varsel.

 

 

Showroom

Besøg vores showroom

Vi anbefaler vores kunder at opleve vores showroom inden de beslutter sig, da det ofte kan gøre at man bliver klogere på hvad man ønsker for et udtryk, materialer, størrelser og farver. Det er ganske uforpligtende at komme og se vores showroom på Norgesvej 2, 6230 Rødekro.

Valg af julelys til sin by, butik, facade, torv mm. er en beslutning der træffes helt nede i maven. Julelys er følelser. Derfor er det vigtigt at komme og se og føle på de mange muligheder, så man med ro i maven kan træffe store som små beslutningen.

Julebelysning på bygning

Tilbud på julebelysning

Hos Jada Group ApS har du mulighed for at erhverve dit julelys til lavere pris, hvis varen findes i vores tilbudskategori. Vi fører ofte kampagner med nedsatte priser på julebelysning, så hold godt øje, da tilbud altid er midlertidige hos Jada Group.

Er du interesseret i at få adgang til de bedste tilbud på julebelysning, vil vi anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender af og til eksklusive tilbud på julebelysning, til vores modtagere af nyhedsbrevet.

Julebelysning på bygning

Kontakt os og hør mere

Som professionelt konsulentfirma er vi klar til at finde det julebelysning, der matcher dine ønsker. Vi hjælper dig med at skabe lys i mørket.

Vi tilbyder helt unikke julebelysning-løsninger – i samarbejde med vores professionelle netværk – ud fra mantraet: ’alt er muligt’.

Send en e-mail til info@jadagroup.dk eller kontakt os på telefon +45 70 20 00 03.

Vi glæder os til at høre fra dig, og ikke mindst hjælpe dig med den perfekte julebelysning.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind