Julebelysning

Professionel julebelysning og facadebelysning

Julelys er ikke kun noget, du får i øjnene, når der venter noget godt. For særligt erhvervslivet er julebelysning til butik og butiksvinduet essentielt for at skabe en stemning, som fungerer i et kommercielt miljø.

Netop fordi julebelysning i byer og gågader har så positiv en effekt på os forbrugere, spiller det samtidig en stor rolle for handelslivet, fordi årsresultatet nyder godt af et stærkt julesalg.

Hos JADA Group er vi eksperter i at hjælpe dig med en professionel lysopsætning, der også reflekterer på kasseapparatet. Vi tilbyder et bredt udvalg af udendørs julebelysning og facadebelysning til detailhandel, byer, gader og mange andre.

 

Alt i julebelysning til butikker og byer

JADA Group giver dig adgang til et imponerende udvalg af julebelysning som f.eks. facadebelysning med juletema, hængende og stående julebelysning, juleudsmykning, juletræer med lys, LED+, lystunneller etc.

Udvalget er en kombination af mere traditionel julebelysning og moderne lys som augmented reality eller app-styret lys, som begge indbyder til sjov brugerinteraktion.

Du finder naturligvis et bredt udvalg af julebelysning med masser af wow-effekt, f.eks. iøjnefaldende store kronhjorte på op til 8 meter, interaktive juletræer med touch-aktivering til flash og farveskift eller lystunneller, der er som skabt til den perfekte fotosession.

Vi lægger stor vægt på at skabe en oplevelsesramme omkring julen, som vi ved er vigtig for butikkerne, gågaderne og centrene landet over. Af samme årsag forsyner vi dig udelukkende med julebelysning i høj kvalitet, der iscenesætter julen på magisk vis.

Nybolig Aabenraa

Kontakt os og hør mere

Som professionelt konsulentfirma er vi klar til at finde den løsning, der matcher dine ønsker.

Vi tilbyder helt unikke julebelysning-løsninger – i samarbejde med vores professionelle netværk – ud fra mantraet ’alt er muligt’.

Send en e-mail til jec@jadagroup.dk eller kontakt os på telefon +45 30 26 76 30.

Vi glæder os til at høre fra dig, og ikke mindst hjælpe dig med den perfekte julebelysning.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontakt informationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgelse

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.