Lys på facader

Skab blikfang og julestemning med julelys på jeres facade. Jada Group ApS leverer og monterer professionelt julelys til facader. Vi kommer og måler op, for at sikre os at lyskæderne passer i længderne og for at svare på eventuelle spørgsmål. Vi rådgiver i hvilke lyskæder der vil være bedst at anvende på jeres bygning.

Jada Group ApS leverer flere forskellige typer af lyskæder til facader. konturlyskæder som er en smuk form for julelys til at markere konturer, former og kanter på bygningen. Konturlyskæder er gode til at markere et indgangsparti eller vinduer med, hvilket gør at julelys kan bruges til at at skabe blikfang på butiksvinduer i julen.

En anden form for julelys til facaden er istaplyskæder, som er den mest populære lyskæde vi ser i gaderne. Istaplyskæder er lyskæder der hænger ned som istapper, hvilket skaber en hyggelig og tryg julestemning.

Ønsker man en mere traditionel og gammeldags julestemning på sin butik eller forretning, kan man vælge at pynte sin facade med granguirlander med lyskæder. Jada Group ApS leverer flere forskellige størrelser, farver og typer kunstigt gran, som er smukke at benytte til julelys på facaden.

Har man et større budget, og ønsker at skabe wow-effekt, leverer Jada Group ApS også lysgardiner og lyskæder med RGB lys til facader. Lysgardiner er den form for julelys på facaden, der skaber volumen og høj effekt når det kommer til blikfang.

Med julelys på butikkerne i gågaden, øges fællesskabsfølelsen blandt butikkerne, fordi man er fælles om at gøre noget godt for julehandlen i byen. Julelys på butikkerne er med til at skabe en rød tråd i byen, der gør at flere har lyst til at handle deres julegaver i byen. Derudover bidrager julelys på facaden til den generelle tryghed og sikkerhed på jeres gade og udendørsarealer.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind