Juleudsmykning

Professionel juleudsmykning

Du kender garanteret julen som en magisk tid. Men julen er ikke kun magisk, den er også en vigtig tid! Særligt for erhvervslivet, hvor julepynt og -dekorationer i butikker, shoppingcentre og handelsområder har stor kommerciel værdi.

Julegaveindkøbene ville ikke være det samme uden det kølige vejr, fornemmelsen af en varmende kop kaffe eller kakao eller den særlige stemning, som understøtter både hyggen og købelysten. Det ved vi hos JADA Group, hvor vi har alt det, du skal bruge inden for juleudsmykning, julepynt- og dekoration til detailhandel, byer, gader, centre og forlystelsesparker.

winterlight

Dyk ned i et kæmpe udvalg af juleudsmykning

JADA Group tilbyder dig et bredt udvalg af juleudsmykning i form af glasfiberdekorationer, interaktive juletræer, julekugler, granguirlander, juletableauer, loungemøbler samt 2D og 3D dekorationer etc.

Udvalget består af både flotte statiske juledekorationer samt interaktiv pynt, som indbyder til at stoppe op og tage billeder, f.eks. ved at stort juletræ med indbygget passage eller ved POP UP dekorationer, der skaber oplevelser for dine gæster og kunder.

Da vi arbejder professionelt med julepynt til butik, gågade, storcenter og store bybilleder, har vi naturligvis øje for hele oplevelsespakken. Vi forsyner dig derfor udelukkende med velholdte dekorationer af høj kvalitet.

Man taler om julen som en sindstilstand snarere end en dato. Derfor mener vi også, at forudsætningen for en magisk højtid er at skabe en opfyldende ramme, der fletter vores julehjerter sammen. I den forbindelse er stemningsskabende juleudsmykning ganske enkelt et uundværligt element.

Vi tilbyder også et stort udvalg af smuk julebelysning, så du kan lysne den mørke tid lidt op for dine besøgende.

Magisk jul

Kontakt os og få full service

Hos JADA Group får du full service. Som professionelt konsulentfirma arbejder vi for at yde den bedste rådgivning – med et slutresultat designet præcis til dine behov.

Takket være vores store netværk tilbyder vi det bredeste sortiment af juleudsmykning – og julebelysning – på det danske marked. Vi agerer bindeled mellem fantastiske producenter og leverandører, så selv din vildeste forestilling kan blive en realitet.

Kontakt os endelig for at høre mere om de mange muligheder.

Send os en besked via jec@jadagroup.dk eller ring på tlf. +45 30 26 76 30.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontakt informationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgelse

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.