Juleudsmykning

Professionel juleudsmykning

Julen i Danmark er en magisk tid med hyggelige stunder med familien, god julemad, juleshopping og smukke gader med juleudsmykning. Julehyggen i Danmark er noget helt specielt. Vi samles omkring julen med hyggelige julefrokoster, julegaveindkøb og generelt bare julehygge op til jul. Når julegaveindkøbene begynder, søger man de steder hen hvor det er hyggeligt at være. Og netop derfor, er juleudsmykning en vigtig faktor for handelslivet i julen.

Julegaveindkøbene ville ikke være det samme uden julestemningen fra julelys og juleudsmykning. Det er ikke altid at der skal så meget til for at skabe julestemning. Faktisk, kan et enkelt juletræ eller en stor bamse man kan sidde på,  i nogle tilfælde være nok. Ikke nok med at juleudsmykning skaber trafik, øget kundestrøm og gode juleoplevelser i jeres forretning, shoppingcenter eller gågade, så bidrager juleudsmykning til trygheden i byerne. Hos Jada Group har vi alt det, du skal bruge inden for juleudsmykning, julepynt- og dekoration til detailhandel, byer, gader, centre og forlystelsesparker.

Hos Jada Group finder du kun juleudsmykning af professionel kvalitet, der kan holde i flere sæsoner. Du finder både juleudsmykning til at hænge i wire over gaden, juleudsmykning til at stille på jorden, juleudsmykning til lygtepæle, juletræer, gran, Disneymotiver og meget mere.

juleudsmykning krondyr

juleudsmykning

Dyk ned i et kæmpe udvalg af juleudsmykning

Hos Jada Group finder du et bredt udvalg af juleudsmykning i form af kunstige juletræer, granguirlander, glasfiberdekorationer, interaktive juletræer, julekugler, , juletableauer, juleudsmykning til lygtepæle, portaler og fotospots.

Udvalget består af både flotte statiske juledekorationer samt interaktiv julepynt, som indbyder til at stoppe op og tage billeder, f.eks. ved at stort juletræ med indbygget passage eller ved en stor bamse med bænk. Fotomulighederne skaber oplevelser for dine gæster og kunder og kan med vores ekspertise bidrage til en rød tråd i jeres juleudsmykning.

Vi tilbyder også et stort udvalg af smuk julebelysning, så du kan lysne den mørke tid lidt op for dine besøgende.

verdensmål

Bæredygtig juleudsmykning

Hos Jada Group har du mulighed for at vælge et bæredygtigt alternativ, når du vælger din juleudsmykning. Bæredygtighed er et stort emne i hele verden, og er mere aktuelt nu, end nogensinde før. Mange tror måske, at julelys og juleudsmykning ikke er bæredygtigt. Men faktisk bidrager julelys og juleudsmykning fra Jada Group med opnåelsen af flere af FN’s Verdensmål.

For at nævne nogle af de verdensmål som juleudsmykning kan bidrage til, nævnes:

Bæredygtige byer og lokalsamfund: Juleudsmykning i byerne skaber liv og øget kundestrøm i butikkerne, hvilket bidrager til at holde gang i erhvervslivet og de danske handelsbyer.

Ansvarlig forbrug og produktion: Hos Jada Group finder du et stort udvalg af varer i kategorien “Genlys”, som er genbrugt juleudsmykning som er gennemtestet og vurderet til at kunne holde i flere sæsoner. Dermed undgås unødvendig overproduktion og ressourcespild.

Klimaindsats, Livet i havet og Livet på land: Hos Jada Group finder du produkter der er lavet i materialerne Bioprint og Recyprint, som begge er ekstremt bæredygtige materialer. Bioprint er udvundet fra sukkerrør og er 100% genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt, og Recyprint er lavet af plastikaffald fra blandt andet verdenshavene. Derudover er alle processer i Jada Group samt valg af samarbejdspartnere stærkt forankret i vores solide holdning til bæredygtighed.

Fotspot englevinger

Interaktiv juleudsmykning

Juleudsmykning findes som passive dekorationer og som interaktive oplevelser. Mange forretninger ønsker at skabe en oplevelse for deres besøgende, som er lidt udover det sædvanelige, hvortil interaktive oplevelser fra Jada Group er meget oplagte.

En interaktiv juleudsmykning kan være mange ting, da man kan interagere med juleudsmykning på flere måder. Man kan eksempelvis sidde på en bænk, der er integreret i juleudsmykningen. Eller man kan tage et julefoto i et fotospot. Eller man kan aktivere en lyd eller lys med berøring af en berøringsflade.

Med interaktiv juleudsmykning kommer man helt tæt på juleudsmykningen hvilket giver en helt særlig følelse, fordi man med bevidst fysisk handling har berørt eller fornemmet juleudsmykningen helt tæt på. Julen handler om følelser, og vi hjælper gerne med at skabe de helt rigtige følelser med juleudsmykning i jeres offentlige rum.

Med vores connectbox er det muligt at aktivere hvad som helst der er koblet til strøm. Man kan eksempelvis anvende en connectbox til at afspille en julemelodi ved at sende en sms med en bestemt tekst til et bestemt nummer.

Romantisk juleudsmykning

Tematiseret juleudsmykning

Har I overvejet at anvende tematiseret juleudsmykning i en gade hvor der godt kunne være lidt højere kundestrøm og lidt mere liv? Så forstår vi jer godt!

Hos Jada Group finder I juleudsmykning i mange temaer. Vi oplever at mange ønsker at opnå en bestemt stemning med deres juleudsmykning, som skal være i rød tråd med strategien i byen, shoppingcentret, kommunen eller lignende. Vælg eksempelvis en polar og is tema som juleudsmykning til hele vinteren, hvor de kolde hvide farver og det blå lys spreder den kølige vinterstemning, og hvor designet passer til jeres stil.  Eller vælg et tema med gammel dansk jul med granguirlander og varm hvid LED, for at skabe en varm og nostalgisk julestemning.

Temaer er letgenkendelige for både store og små, og er derfor med stor sandsynlighed en sikker måde at skabe omtale og øget kundestrøm i julen. På den måde, er juleudsmykning en meget vigtig del af handelslivet i julen, og det er vi glade for at kunne bidrage med hos Jada Group.

juletræer

Juleudsmykning til centre og byer

Centre

Når julen nærmer sig, kan man ofte opnå en helt fantastisk julestemning i shoppingcentrene med den helt rette juleudsmykning. Uanset om man vil skabe en jul for småbørnsfamilier, for de unge mennesker eller det voksne segment, så finder du hos Jada Group alt hvad der skal til for at skabe de uforglemmelige julestunder med juleudsmykning.

Byer

Med juleudsmykning i byerne skabes tryghed, julestemning og øget handelsliv. Særligt i julen kan en fælles indsats i gågader og butikker ses på handelslivet.
Med en gennemført juleudsmykning bliver der taget billeder, snakken går og byens omtale øges og besøgstallet i byen stiger.
Mange byer ønsker at have sit eget udtryk der adskiller sig fra andre byer. Derfor har vi specialiseret os i unik juleudsmykning der gør at vi kan give en by sit helt eget udtryk i julen.

Lystunnel

Kontakt os og hør mere

Som professionelt konsulentfirma er vi klar til at finde det juleudsmykning, der matcher dine ønsker. Vi hjælper dig med at skabe lys i mørket.

Vi tilbyder helt unikke juleudsmykning-løsninger – i samarbejde med vores professionelle netværk – ud fra mantraet: ’alt er muligt’.

Send en e-mail til info@jadagroup.dk eller kontakt os på telefon +45 70 20 00 03.

Vi glæder os til at høre fra dig, og ikke mindst hjælpe dig med den perfekte julebelysning.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind