Lysoplevelser

Se vores sortiment Kontakt os idag

Fælles for vores lysoplevelser er den fortryllende stemning de skaber.

Når lyset tændes, rettes blikkene naturligt mod de glimtende LED. Mennesket forenes med lyset i nuet og minder skabes. Det er i sandheden en fortryllende stemning som lysoplevelser skaber.

Hos Jada Group ApS anvendes udelukkende LED i vores produkter. Lyskilder med LED har et minimalt strømforbrug og et enormt antal muligheder.
Hos os finder du lyskæder til granguirlander, lyskæder til festivaller, lyskæder til sommerpynt, lyskæder til telte, lyskæder til juletræer, lyskæder til facader og meget mere.

Lysoplevelser kommer i mange størrelser, former og farver. En lysende kronhjort i en rundkørsel. Et juletræ med lys i tusindvis. En facade beklædt med julelys. En gade pyntet med lysende motiver. Lysoplevelser kan skabes i mange temaer herunder Disney, vinter, gammeldags, moderne, farverigt og mange flere.

Slide
mig

Julelys

Julelys er den vigtigste ingrediens når julestemningen skal sikres. Julelys på facade, lyskæder på træer og gran med lys i gaderne er noget vi alle kender og forbinder med julen. Julelys er også meget mere end det! Julelys er det der skaber blikfang i hele vinteren. Store og små lysmotiver kombineret med lyskæder og juletræer, er bare nogle af mulighederne her hos Jada Group.

Vinterlys

Vinterlys vinder mere og mere frem i Danmark. Vinterlys er en god måde at skabe blikfang og stemning i vinterens mange mørke timer. Til vinterlys anvendes ofte koldt lys, som ser mere blåt ud end varmt hvidt lys. Det kolde hvide lys er oplagt at bruge til at skabe et polartema med islandskaber og vinterlandskaber med LED.

Sommerlys

Stemningslys, Festlys og Sommerlys

Mennesker tiltrækkes af lyset. Ikke kun i de mørke vintermåneder, men også om sommeren hvor lyset og lyskæder ofte en af de ting vi forbinder med sommerstemning. Vi bruger ofte varmt hvid lys eller farvet lys til stemningslys, festlys og sommerlys. Kombineret med dekoration, kan der skabes en helt unik stemning.

Jada Group ApS tilbyder:

Leje:
Ønsker du at forny dig år for år, eller er økonomien der ikke til at købe alt dit julebelysning? Så tilbyder vi hos Jada Group at alt hvad vi har kan lejes. Det vil sige, at du kan leje dit julelys, sommerlys, sommerpynt, udstillinger og interaktive installationer.

Montering og nedtagning:
Overlad trygt montagen af dit julelys og lignende til Jada Group ApS. Vores erfarne montører sørger for en sikker og professionel montering, og kommer også gerne og sørger for nedtagningen også.

Opbevaring:
Har du købt dit julelys eller lignende hos Jada Group ApS eller et andet sted, og har ikke plads til at opbevare det? Så tilbyder vi også at opbevare produkterne for dig år efter år i vores tørre lokaler i Rødekro, hvor vi har mere end 10.000 kvadratmeter lager, værksted, showroom og kontor.

Kontakt os
Slide
mig
Slide
mig
Slide
mig

Hvad betyder IP-klassifikation?

Når du skal vælge en lyskæde til udendørs brug, er det vigtigt at du ser efter lyskædens IP-klassifikation. IP-klassifikationen er det der fortæller hvor vandtæt og holdbar lyskæden er til udendørs brug.

IP står for ingress protection, som oversat til dansk betyder: “beskyttelse mod indtrængning”.

Når du kigger efter IP-klassifikationen, skal du kigge på de to tal der står efter IP. Lad os eksempelvis tage en lyskæde med IP54. Det første tal efter IP repræsenterer lyskædens beskyttelses niveau mod faste genstande som støv og snavs. Det sidste tal efter IP repræsenterer lyskædens beskyttelses niveau mod væsker som regn og vand. Jo højere tallet er, jo mere beskyttet er lyskæden.

Alle vores lyskæder har en IP-klassifikation på minimum IP44 helt op til IP66-69. Alle lyskæder med en IP på 44 eller derover, anbefales til udendørs brug. Derfor er alle vores lyskæder anvendelige til indendørs og udendørs brug.

Se vores katalog af lys dekorationer

Er du interesseret i et samarbejde?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejder med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontakt informationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgelse

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.