Lysoplevelser

Se vores sortiment Kontakt os idag

Lad lyset skabe de smukke øjeblikke

Når lyset tændes, rettes blikkene naturligt mod de glimtende LED. Mennesket forenes med lyset i nuet og minder skabes. Det er i sandheden en fortryllende stemning som lysoplevelser skaber. En lysoplevelse er alt hvad der indeholder lys, hvor følelser skabes og man bliver en oplevelse rigere.

Hos Jada Group ApS anvendes udelukkende LED i vores produkter. Lyskilder med LED har et minimalt strømforbrug og et enormt antal muligheder.
Hos os finder du lyskæder til granguirlander, lyskæder til festivaller, lyskæder til sommerpynt, lyskæder til telte, lyskæder til juletræer, lyskæder til facader og meget mere.
Nogle lyskæder er med statisk lys, nogle er med flash hvor lysene blinker og andre er med animation. Afhængigt af hvilken stemning man ønsker at skabe, og hvilken oplevelse lyset skal resultere i, så er de forskellige former for lyskæder og animationer afgørende. Her er Jada Group specialister i at finde de helt rigtige lyskæder til kundetilpassede løsninger.

Lysoplevelser kommer i mange størrelser, former og farver. En lysende kronhjort i en rundkørsel. Et juletræ med lys i tusindvis. En facade beklædt med julelys. En gade pyntet med lysende motiver. Lysoplevelser kan skabes i mange temaer herunder Disney, vinter, gammeldags, moderne, farverigt og mange flere.

Slide
mig

Julelys

Julelys er den vigtigste ingrediens når julestemningen skal skabes, og endnu en lysoplevelse opnås. Julelys på facade, lyskæder på træer og gran med lys i gaderne er noget vi alle kender og forbinder med julen. Julelys er også meget mere end det! Julelys er det der skaber blikfang i hele vinteren. Julelys er det som skaber tryghed i gaderne og øger besøgsstrømmen i forretningerne.

Julelys er et følsomt emne, som i øjeblikket er meget aktuelt og mere end nogensinde har været debatteret i medierne. Den øgede opmærksomhed på julelys har gjort os alle klogere på, hvad julelys egentlig kan, og hvor vigtigt julelys er. Mange har nemlig enormt mange følelser forbundet med julelyset, netop fordi at julelys er lysoplevelser. Manges frygt for en jul uden julelys har blot understreget hvor vigtigt julelys er for os danskere, og for handelslivet i byerne.

Vinterlys

Om vinteren er der mange mørke timer i døgnet, og det kan nogle gange virke en smule trist når alt julelyset bliver taget ned efter jul. Derfor ser vi nu, at fænomenet “vinterlys” vinder mere og mere frem i Danmark.

Vinterlys er en god måde at skabe blikfang, glæde og tryghed i vinterens mange mørke timer, og dermed er vinterlys en fuldkommen lysoplevelse. Til vinterlys anvendes ofte koldt lys, som ser mere blåt ud end varmt hvidt lys. Det kolde hvide lys er oplagt at bruge til at skabe et polartema med islandskaber og vinterlandskaber med LED.

Mange har fået øjnene op for det store potentiale for at skabe events med vinterlys til eksempelvis lysfestivaller, hvor der er mulighed for at skabe oplevelser for alle, med alt det lys man normalt ikke nødvendigvis ville bruge som julelys. Det kunne eksempelvis være dyremotiver i aluminium med lyskæder, enorme bamser med lyskæder, Disneytema og meget andet.

Sommerlys

Stemningslys, Festlys og Sommerlys

Mennesker tiltrækkes af lyset. Ikke kun i de mørke vintermåneder, men også om sommeren hvor lyset og lyskæder ofte en af de ting vi forbinder med sommerstemning. Vi mennesker søger de gode oplevelser, og det er netop lysoplevelser der skabes med stemningslys, festlys og sommerlys. Hos Jada Group finder du et stort udvalg af lyskæder der kan bruges til stemningsbelysning, festbelysning og sommerbelysning.

Det hyggelige og varme lys kender mange typisk fra de gamle glødepærer er den type lyskæde, blot med LED i stedet for glødepærer, som mange foretrækker til festlys og sommerlys.  Udover det varme og hyggelige lys, anvender vi også ofte farvet lys til stemningslys, festlys og sommerlys. Lyskæder med mange farver er perfekte til at skabe festlig stemning til alt fra havefester til festivaler- Kombineret med dekoration, blomster, bioprintmotiver og lignende,  kan der skabes en helt unik stemning til både sommer og fest.

Efterårslyskæde

Efterårslys

I efteråret er Halloween en af de største højtider i dansk detailhandel. Samtidigt er der efterårsferie, hvor mange børnefamilier besøger gågader, butikker og shoppingcentre. For at skabe øget kundestrøm og øget salg i efteråret, kan lysoplevelser være én metode til at sikre dette. En lysoplevelse i efteråret kan både skabe hyggelig efterårsstemning, uhyggelig halloweenstemning og øge trygheden i gaderne mens dagene bliver kortere og kortere.

Efteråret i Danmark er en smuk tid, hvor landskabet forvandles til en farve pallette uden lige. De brune og orange efterårsfarver er et tegn på, at vinteren er på vej. Til efteråret er det oplagt at anvende lyskæder med orange lys samt varm hvid lys som matcher de varme brune efterårsfarver fra naturen.

Jada Group ApS tilbyder:

Leje:
Ønsker du at forny dig år for år, eller er økonomien der ikke til at købe alt dit julebelysning? Så tilbyder vi hos Jada Group at alt hvad vi har kan lejes. Det vil sige, at du kan leje dit julelys, sommerlys, sommerpynt, udstillinger og interaktive installationer.

Montering og nedtagning:
Overlad trygt montagen af dit julelys og lignende til Jada Group ApS. Vores erfarne montører sørger for en sikker og professionel montering, og kommer også gerne og sørger for nedtagningen også.

Opbevaring:
Har du købt dit julelys eller lignende hos Jada Group ApS eller et andet sted, og har ikke plads til at opbevare det? Så tilbyder vi også at opbevare produkterne for dig år efter år i vores tørre lokaler i Rødekro, hvor vi har mere end 10.000 kvadratmeter lager, værksted, showroom og kontor.

Kontakt os
Slide
mig
Slide
mig
Slide
mig

Hvad betyder IP-klassifikation?

Når du skal vælge en lyskæde til udendørs brug, er det vigtigt at du ser efter lyskædens IP-klassifikation. IP-klassifikationen er det der fortæller hvor vandtæt og holdbar lyskæden er til udendørs brug.

IP står for ingress protection, som oversat til dansk betyder: “beskyttelse mod indtrængning”.

Når du kigger efter IP-klassifikationen, skal du kigge på de to tal der står efter IP. Lad os eksempelvis tage en lyskæde med IP54. Det første tal efter IP repræsenterer lyskædens beskyttelses niveau mod faste genstande som støv og snavs. Det sidste tal efter IP repræsenterer lyskædens beskyttelses niveau mod væsker som regn og vand. Jo højere tallet er, jo mere beskyttet er lyskæden.

Alle vores lyskæder har en IP-klassifikation på minimum IP44 helt op til IP66-69. Alle lyskæder med en IP på 44 eller derover, anbefales til udendørs brug. Derfor er alle vores lyskæder anvendelige til indendørs og udendørs brug.

Se vores katalog af lys dekorationer

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind