Sommerpynt med grønne sommerfugle

Dekoration

Dekoration der skaber den røde tråd

Vi pynter de danske gader hele året rundt. Også med motiver uden LED. Med dekoration i foråret, sommeren og efteråret, markeres et eventområde, for at synliggøre hvor menneskerne kan samles til koncerter og andre aktiviteter. Dekoration i gaderne er også med til at skabe en stemningsfuld oplevelse ud over det sædvanelige.

Dekoration hos Jada Group ApS, repræsenterer alle varer uden LED, samt udstillinger som helhed hvor elementer med og uden LED kombineres. Det er de ting som for sig selv eller sammen med lysprodukter, kan skabe en rød tråd og en værdifuld oplevelse for både børn og voksne. Dekoration er med til at skabe blikfang. Nogle af vores hyppigste dekorationsopgaver befinder sig inden for dekoration til shoppingcentre og dekoration til gågader.

I shoppingcentre ønskes at skabe aktiviteter for besøgende. Her leverer vi ofte juleudstillinger, sommerpynt og dekoration til events i centrets gader og torve.

I gågaderne ønskes ofte pynt og citydressing til årets events og årstider. Her leverer vi ofte dekoration i wirer, hvor vores unikke Bioprint motiver er særligt populære i denne tid hvor den grønne omstilling prioriteres højt i hele Danmark.

Med vores mange års erfaring, er vi altid behjælpelige med at designe dekoration til jeres unikke event og behov.

Blomsterkuppel med bænke og stor sommerfugl

Blomsterkuppel med bænke
Forårsdekoration i shoppingcenter

Forårsudsmykning

Foråret er fuld af liv og glade dage med påske og blomster. De skønne lyse farver og blomster er ofte det der anvendes som udsmykning i påsken. Ved at finde den rette dekoration til påske, bidrages til at skabe den forårsstemning som vi alle kender. Pynt til påske i shoppingcentre og gågader er dermed det der skaber oplevelsespunkter der tiltrækker og fastholder mennesker.

Hos Jada Group finder I et stort udvalg af kvalitetsudsmykning til påske og forår til indendørs og udendørs brug.

Sommerpynt blade til ophæng i wire.
Blomsterranke i wire

Sommerudsmykning

Sommeren er fuld af shopping, turisme og liv i gader og dansk detail. Folk samles til open by night, sommermarkeder og festivaler i gaderne, hvor handelslivet boostes med øget kundestrøm og øget salg. For at tiltrække og fastholde besøgende, anvender mange byer dekoration som sommerpynt og sommerudsmykning i gaderne, både indendørs og udendørs.

Pynt til sommeren findes i mange stilarter, former, materialer og farver. Ofte anvendes blomster, blade og sommermotiver i bioprint til at hænge i wirer som dekoration til sommer. Til mere festlig udsmykning, anvendes ofte lyskæder med store pærer til gågader og ved udendørsservering.

Halloween græskar fotospot
Efterårspynt

Efterårsudsmykning

Efteråret er en oplagt årstid til at bruge de gyldne naturlige farver til at skabe hygge og efterårsstemning i gaderne. Flere og flere dekorerer deres områder til Halloween, for at skabe en ekstra god oplevelse for besøgende i efteråret. Med dekoration til efteråret skabes et oplevelsespunkt der kan øge kundestrømmen samt fastholdelsen af jeres besøgende.

Hos Jada Group finder du efterårsdekoration som store græskar, spøgelser, edderkopper, bladranker og meget mere.

Juleudstilling med mekaniske nisser
Juleudstilling i Randers Storcenter

Vinterudsmykning

Der er intet som at gå en tur gennem en gade til vinter, og mærke den kølige vinterluft i en gade der er smukt dekoreret. Kunstige juletræer, granguirlander og tematiserede udstillinger, er nogle af de dekorationer vi ofte ser til vinter. Med vinter tema dekorationer skabes et oplevelsespunkt med fokus på at at gøre andre mennesker glade.

Til vinter er der mange vigtige begivenheder for handelslivet i byer og shoppingcentre, og netop derfor er det ekstra vigtigt at prioritere en flot dekoration til vinter. Dekoration til vinter kan nemlig være lige netop den faktor der skaber øget kundestrøm og bedre fastholdelse af besøgende.

Bioprint
Paraplyer til gågade

Bioprint

Bioprint er en af de miljøvenlige materialer inden for dekoration, som vi kan tilbyde hos Jada Group. Bioprint stammer fra sukkerrør, som gennem en proces omdannes til smukke dekorationer til enhver årstid og event. Størstedelen af det sommerpynt du kan finde hos Jada Group er produceret i bioprint, og en stor del af juleudsmykningen består ligeledes af bioprint. Bioprint tåler at bruges indendørs og udendørs, og kan bruges i mange år. På mange måder minder bioprint om plastic, da det har samme funktioner. Forskellen er bare, at det kan nedbrydes 100% eller genanvendes til nye dekorationer. Nogle bioprint motiver suppleres af genanvendt og genanvendeligt aluminium, for at støtte formen og holdbarheden.

Specialopgaver

Hos Jada Group ApS har vi gennem årene udført mange specialopgaver med dekorationer, der er lavet ud fra kunders specifikke ønsker og behov. Stort set alle projekter er forskellige, dog er der nogle projekter hvor der i forvejen ikke findes et produkt der passer til behovet. Men med vores team, partnere og teknologi, har vi mange muligheder for at producere helt unikke produkter til dekoration indendørs og udendørs til netop jeres projekt.

Vi kan designe unik dekoration til jeres projekt. En specialopgave kan eksempelvis være et unikt motiv i BioPrint til at hænge i wirer eller lygtepæle eller en unik dekoration med kunstige blomster. Et stort skilt med valgfri tekst til at hænge i wirer til jul. Et specialdesignet juletræ. Specialdesignede ophæng i loft eller wire. Mulighederne er mange. Vi lever efter mantraet “alt er muligt”, derfor hedder vi JADA.

 

Jada Swipper
Skitsetegning af swipper i slotsarkaderne

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind