Sommerpynt

Dekoration

Dekoration der skaber den røde tråd

Dekoration hos Jada Group ApS, repræsenterer alle varer uden LED, samt udstillinger som helhed hvor elementer med og uden LED kombineres. Det er de ting som for sig selv eller sammen med lysprodukter, kan skabe en rød tråd og en ægte oplevelse for både børn og voksne. Dekoration er med til at skabe blikfang. Nogle af vores hyppigste dekorationsopgaver befinder sig inden for dekoration til shoppingcentre og dekoration til gågader.

I shoppingcentre ønskes at skabe aktiviteter for besøgende. Her leverer vi ofte juleudstillinger, sommerpynt og dekoration til events i centrets gader og torve.

I gågaderne ønskes ofte pynt og citydressing til årets events og årstider. Her leverer vi ofte dekoration i wirer, hvor vores unikke BioPrint motiver er særligt populære i denne tid hvor den grønne omstilling prioriteres højt i hele Danmark.

Med vores mange års erfaring, er vi altid behjælpelige med at designe dekoration til jeres unikke event og behøv.

Forårsudsmykning
Forårsdekoration

Forårsudsmykning

Foråret er fuld da liv og glade dage med påske og blomster. Forårsudsmykning er med til at skabe den forårsstemning som vi alle kender. I finder et stort udvalg af kvalitetsudsmykning til påske og forår til indendørs og udendørs brug, her hos os.

Sommerpynt blade
Wisteria Blachere

Sommerudsmykning

Vi pynter de danske gader hele året rundt. Også med motiver uden LED. Med dekoration i foråret, sommeren og efteråret, markeres et eventområde, for at synliggøre hvor menneskerne kan samles til koncerter og andre aktiviteter. Dekoration i gaderne er også med til at skabe en stemningsfuld oplevelse ud over det sædvanelige.

Halloween udsmykning
Efterårspynt

Efterårsudsmykning

Efteråret er en oplagt årstid til at bruge de gyldne naturlige farver til at skabe hygge og efterårsstemning i gaderne. Flere og flere dekorerer deres områder til Halloween, for at skabe en ekstra god oplevelse for besøgende i efteråret. Store græskar, spøgelser, edderkopper, bladranker og alt hvad du ellers forbinder med efteråret, finder du her hos Jada Group.

Juleudstilling

Vinterudsmykning

Vinteren i Danmark forbindes med hygge og shopping. Vi har stor erfaring med at skabe fantastiske juleudstillinger til shoppingcentre, og dekorere gader med vinterudsmykning.

Specialopgaver

Hos Jada Group ApS har vi gennem årene udført mange specialopgaver med dekorationer, der er lavet ud fra kunders specifikke ønsker og behov. Stort set alle projekter er forskellige, dog er der nogle projekter hvor der i forvejen ikke findes et produkt der passer til behovet. Men med vores team, partnere og teknologi, har vi mange muligheder for at producere helt unikke produkter til dekoration indendørs og udendørs.

En specialopgave kan eksempelvis være et unikt motiv i BioPrint til at hænge i wirer eller lygtepæle eller en unik dekoration med kunstige blomster. Et stort skilt med valgfri tekst til at hænge i wirer til jul. Et specialdesignet juletræ. Specialdesignede ophæng i loft eller wire. Mulighederne er mange. Vi lever efter mantraet “alt er muligt”, derfor hedder vi JADA.

 

Er du interesseret i et samarbejde?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejder med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontakt informationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgelse

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.