Om os

Vores historie:

Jada Group ApS blev stiftet den 1. marts 2017 af Jesper Runge Eschen Clausen, som har arbejdet med professionel julebelysning, events og dekoration siden 2010, som dansk partner med Blachere Illumination i Frankrig. Mange danske byer er sidenhen blevet dekoreret med smuk julebelysning, parker forvandlet til lysparker og shoppingcentre forvandlet til juleuniverser med juleudstillinger og meget mere. Efterhånden har vi etableret samarbejder med udvalgte professionelle leverandører af lysprodukter, dekoration og app automater. Det gør at vi i dag servicerer og imødekommer vores kunders brede behov inden for belysning og dekoration til events. I dag er vores kundegruppe bred, og repræsenteres primært af handelsstandsforeninger, shoppingcentre, butikker og forlystelsesparker.

Som udgangspunkt lever vi efter mantraet alt er muligt, derfor JADA!

Vores mission:
“Vi skaber glæde og fællesskab, ved at tilbyde værdifulde oplevelser med lys og dekoration.

Vores vision:
“Den førende, og mest konkurrencedygtige rådgiver og leverandør af belysning, dekoration og oplevelser til events i Danmark”

Værdier: 
“Vores fælles værdier i Jada Group ApS er at være ansvarsbevidst, kreativ og ambitiøs. Værdierne udtrykker det, vi er, det, vi står for, og måden, vi gør tingene på.”

Slide
mig

Dit team af specialister:

Vores team består af flere specialister inden for rådgivning, design og montage af julebelysning, vinterlys, lysfestivaller, dekoration og interaktive automater. I teamet finder du kreative, tekniske og administrative kræfter, som tilsammen er en meget stærk force når store som små projekter skal designes og implementeres.

En stor del af teamets kultur er at udvikle os og følge tidens trends og tendenser. Derfor laver vi altid vores projekter i tæt samarbejde med vores kunder, for at kunne tilpasse projektet den individuelle kunde bedst muligt.

Hos os er der ikke langt fra tanke til handling.

Jadagroup som samarbejdspartner

Når I tager os med på råd ser vores proces nogenlunde sådan her ud:

Idé og brainstorm

I kommer med jeres idé til et projekt, som I kunne tænke jer at få udført. Vi går i gang med at finde løsninger

Design process

Vi designer og laver simuleringer af en eller flere mulige løsninger til jeres projekt.

Præsentation

Vi præsenterer vores designforslag for jer, så vi arbejder ud fra en fælles forståelse af, hvordan resultatet skal blive.

Opfølgning

Vi følger op på, om resultatet blev som I ønskede, hvis ikke kommer vi selvfølgelig ud og tilretter det.

Udførsel

Vores teknikere monterer installationen i samarbejde med vores partnere.

Feedback

Vi indarbejder tilbagemeldinger fra præsentation, så vi sikrer at I får det resultat i ønsker.

Hvem er vi?

Jada Group ApS blev stiftet den 1. marts 2017 af Jesper Runge Eschen Clausen, som har arbejdet med professionel julebelysning, events og dekoration siden 2010.

Vi er et professionelt konsulentfirma, som sammen med vores kunder skaber den optimale oplevelsespakke, der er designet lige præcis til jeres event. Det er vigtigt for os, at rådgive vores kunder til de absolut bedste løsninger der tilbydes på markedet.

Jada Group har en bred række professionelle samarbejdspartnere, som gør at vi kan tilbyde et bredt sortiment af professionel dekoration og belysning.

Besøg vores showroom

På Norgesvej 2, 6230 Rødekro, kan du opleve vores kæmpe store og imponerende showroom som er fyldt med spændende nyheder og populære udsmykninger til jul. Her kan du se juleudsmykningen helt tæt på og mærke juleudsmykningens fortryllende effekt. Mange kunder oplever at det hjælper dem i beslutningsprocessen, at se julelyset live. Det giver nemlig en helt anden oplevelse af juleudsmykningen, når man ser hvordan udtryk og stemning formes når det enkelte julemotiv eller lyskæde tændes.

Det er altid uforpligtende at komme og se vores showroom.

Mød vores team af specialister

Jesper Santa Clausen
Stifter og Adm. Direktør

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore

+45 30 26 76 30 Jec@jadagroup.dk

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind