Skulpturparken Blokhus

Hvert år forvandles Skulpturparken Blokhus til en lyspark

Med ønsket om at øge antallet af besøgende i lavsæsonen, har opgaven siden 2019 bestået i at designe et lysevent, programmere styring til forskellige interaktive installationer samt projektstyring og montage.

I 2017 åbnede Magisk Jul, hvor hele Skulpturparken forvandles til en julepark med millionvis af julelys og en masse skønne oplevelser med juleboder og interaktive juleoplevelser.

I 2020 blev Winterlight festivallen tilføjet, som en forlængelse af Magisk Jul, men hvor temaet blev til “Vinter” og ikke blot jul.

Siden Magisk Jul og Winterlight festivallen begyndte, er besøgstallet steget markant. Ikke blot besøgstallet i Skultpurparken er steget. Også besøgende på ratsauranter og på skøjtebanen i Blokhus, har nydt godt af den store tiltrækningseffekt som lysparken har om vinteren.

41.000

Betalende gæster 2017

60.000

Betalende gæster 2018

46

Meter lang lystunnel

25.000.000

Meter julelys i Skulpturparken

Magisk jul Blokhus

En lyspark med wow-effekt

Alt hvad der kan dekoreres med lyskæder og lysmotiver i skulpturparken, bliver dekoreret. Der er ikke et øje tørt. Her er mængden af julebelysning enorm. Ligeledes er wow-effekten!

Lyskæder på facade

Julens smukkeste indgangsparti

Også Skulpturparkens indgangsparti udsmykkes med tusindvis af LED med varmt hvidt lys. På den øverste kant er der en RGB LED lyskæde, som kan skifte farve.

Med denne imponerende juleudsmykning på indgangspartiet, er ingen i tvivl om, hvor man kan få sig en ægte juleoplevelse.

Magisk jul

En magisk jul for alle

Når skulpturparken hvert år forvandles til Magisk Jul og Winterlight, så er der noget for alle aldre og for enhver smag. Et besøg i Skulpturparken om vinteren, er en fantastisk oplevelse for børnefamilier.

Et ønske om ekspertise

For Skulpturparken Blokhus har det været afgørende, at der blev tilført ekspertise til deres lysevents, som har bidraget til, at der er kommet endnu flere besøgende til Skulpturparken.

  • Rådgivning
  • Projektledelse
  • Montage
  • Programmering

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind