Silvan dinosaur

Silvan, jul

Velkommen til jul i Silvan

Silvan har den fineste julereklame med en helt magisk julestemning. I reklamen står der en stor Brachiosaurus ude i haven… altså ikke en ægte en! Men en stor lysende juleudsmykning formet som en Brachiosaurus.

Silvan ønskede at sprede stemningen med dinosauren i alle landets butikker, og spurgte derfor os, om vi kunne levere 42 dinosaurer i 2 og 4 meters højde. Herfra gik det stærkt. Den grønne dinosaur var ikke en lagervarer, men inden for 24 timer havde Silvan en simulering og en pris på deres dinosaur lavet specifikt til deres juleprojekt. Silvan ønskede at de kom til at ligne dinosauren fra deres reklame. Silvan var allerede tilfredse med den første simulering. Derefter gik vi straks i gang med produktion af de mange dinosaurer med grønne lyskæder. Lyskæderne er LED lyskæder med grøn ledning og med grønt lys. Selve dinosaurerne er lavet i aluminium.

Silvan grøn dinosaur

Silvan grøn dinosaur

Et markedsføringstiltag i julen

Silvans nye dinosaurer bidrager til den magiske julestemning der findes ved Silvan. Ved at alle Silvan butikker har fået en dinosaur, øges sammenhængkraften i deres butikker og brandet forstærkes i julen.

Samtidigt er de grønne LED lys svære at misse når man passerer en af deres dinosaurer, og derfor er Silvans dinosaurer også med til at øge Silvans genkendelighed og synlighed. Især de store dinosaurer er fantastiske som blikfang foran Silvans butikker.

Dermed har Silvan skabt et markedsføringstiltag i julen, som øger opmærksomheden på hvordan Silvan skaber magiske øjeblikke i julen.

Disse Dinosaurer er lavet i en kvalitet der gør at de kan holde år efter år, og derfor har Silvan her valgt en langsigtet investering i deres branding til jul. Dette kan i høj grad have betydning for Silvans julesalg og især deres salg af julelys og julegaver.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind