Sctmathias julelys facade

Sct. Mathias Centret

Jul i Sct. Mathias Centret 

Sct. Mathias Centret valgte at investere i ny julebelysning og juleudsmykning med wow-effekt. Det resulterede i en imponerende udsmykning af facaderne samt forskellige udsmykninger indendørs.

Svævende gaver

I de indendørs gader hang store røde gaver med guld bånd, samt store kugler med LED lyskæder. Sammen med de store gaver, hang kæmpe store kugler ned fra loftet med julekugler indeni og lyskæder med LED.

Med denne udsmykning, er der ingen tvivl om hvor julegaverne kan købes. Størrelsen på juleudsmykningen der hænger fra loftet, skaber en storslået julestemning og får den høje gang til at ligne noget fra en Harry Potter film, med de svævende juleudsmykninger.

Juletræet med de store snefnug

På det åbne areal ved trappen, placerede vi shoppincentrets centerpiece, nemlig dette enorme kunstige juletræ. Juletræets højde på 8 meter, gør at det kan ses fra begge etager, og fra lang afstand. Juletræet er dekoreret med kunstigt gran som med sin mørkegrønne farve skaber en varme og hygge som vi bedst kender det ved julen. Udenpå juletræet pynter hundredvis af røde og guldfarvede julekugler. Derudover er juletræet dekoreret med lyskæder med varmt hvidt lys og med store snefnug som med stor kraft fik Sct. Mathias Centret til at emme af julehygge.

Disney fotospot med bænk

“Moar, se lige! Må jeg få taget et billede med Mickey og Minnie?”

Disney er en evig klassiker i julen. I Sct. Mathias Centret kunne børn og andre Disney-glade sjæle komme helt tæt på Mickey og Minnie og få taget årets julefoto.
Foran Mickey og Minnie var der placeret en stjernebænk, hvor børnene kunne sidde. Denne opstilling gav mange et smil på læben og et ekstra julefoto til albummet.

Udover at være en børnevenlig fotomulighed til julen, er Mickey og Minnie med nissehuer, og en meget dekorativ juleudsmykning i sig selv. Mange forbinder Disney med julen, og når Mickey og Minnie endda er klædt i juletøj, så kan man da ikke andet end at komme i julestemning når man ser dem.

Gå på opdagelse i nisselandskabet

En lille nisseby flyttede ind i Sct. Mathias Centret. I juleudstillingen var der en masse søde og sjove juledetaljer at gå på opdagelse i. Her var blandt andet små hytter til nisserne hvor man kan følge med i nissernes hverdag. Nisselandskabet var hegnet ind for at sikre at de alt for nysgerrige børn ikke kom til at forstyrre nisserne i deres hårde julearbejde.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind