Rema 1000 julelys

Rema 1000

Jul i Rema 1000

Rema 1000 i Sdr. Bjert er en lokal dagligvarebutik, der altid går meget op i at støtte lokale tiltag. I dette tilfælde, var det Rema 1000 der valgte at gå forrest med julebelysningen i byen. Allerede fra lang afstand, kunne man se hvordan Rema 1000 lyste op og skabte en hyggelig julestemning i byen.

Rema 1000 julelys

Rema 1000 julelys

Istapper og lysgardin

Af julelys på facaden, fik Rema 1000 dekoreret deres facade med istapper langs tagkanten, samt lysgardin ved indgangspartiet. Det store lysgardin skabte sammenhæng og volumen, og sikrede at ingen ville være i tvivl om hvor indgangen til butikken ligger. Alle lyskæderne er med varmt hvidt lys, som passer fint sammen med bygningens brune mursten.

Hundredevis af lokale mennesker besøger Rema 1000 hver dag, og ved at udsmykke butikken med julelys, gives noget tilbage til kunderne. Det er nemlig altid dejligt at handle et sted, der skaber tryg og hyggelig julestemning i byen.

Varmt og koldt lys

Foran Rema 1000, var julestemningen ikke til at tage fejl af. De eksklusive krondyr, det hvide juletræ og det store snefnug, fik skabt en simpel men sikker julestemning. Ved at kombinere varm hvid og kold hvid, fremhævede motiverne hinanden og skabte en form for liv i juleudsmykningen. Samtidigt tillader det kolde hvide lys at juleudsmykningen kan anvendes hele den kolde vinter.

Det kolde lys matcher godt sammen med Rema 1000’s skilt, som har koldt hvidt lys i sig. På den måde skabes en flot sammenhæng mellem bygningen, skiltet og julebelysningen på Rema 1000 i Sdr. Bjert.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind