krondyr i butiksvindue

MB Skincare

Feminin julestemning hos MB Skin Care

Hos MB Skin Care ses et gennemført eksempel på, hvordan man kan dekorere sit butiksvindue til jul, ved at benytte en af vores Lady Deer motiver med lys.  MB Skin Care har i deres store butiksvindue selv dekoreret fint op til jul med denne fine Lady Deer, som centrum for hele dekorationen. Med de fine julelys på krondyret, skabes et imponerende blikfang i butiksvinduet til jul.

Denne kronhind er en elegant og feminin udsmykning som i høj grad matcher MB Skin Care’s feminine univers. MB Skin Care har valgt en Lady Deer med en højde på 1,9 meter i højden, som rent proportionelt passer perfekt til deres store butiksvindue.

MB Skin Care har valgt at dekorere hele butiksvinduet med et julet naturtema med træstammer og bunddække hvor krondyret helt naturligt passer ind. Et flot dekoreret julebutiksvindue er en fryd for enhver der går forbi, og kan være lige præcis det der skal til, for at kundestrømmen og omtalen øges i ens butik. Når man beslutter sit tema til sit julevindue, er det væsentligt at huske den røde tråd. Den røde tråd i dekorationen er med til at skabe en helhedsstemning som folk husker. Stemningen og temaet man ønsker til sit butiksvindue i julen, skal helst passe til det signal ens butik ønsker at vise.

Rådyr i butiksvindue

Krondyr i butiksvindue

Udtalelse fra Monica og Birgitte fra MB Skin Care: 

“Vi går meget op i at pynte flotte vinduer til jul, derfor havde vi kigget efter noget specielt, og så denne flotte Lady Deer.
Den lyser flot op i den mørke juletid, og vi er super glad for vores køb.”

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind