Jada swipper

Kolding Storcenter, app event

Swipper-event og meget mere

Til et Late Night event i Kolding Storcenter, ønskedes et tema med eksklusivitet, samt en aktivitet der øgede aktiviteten på deres app. Disse krav blev opfyldt med et Swipper-event fra Jada Group. Kolding Storcenter har ligeledes haft glæde af en Grapper og Top 5 Arkade.

4

Antal Swippere til Swipper event

5

Antal timer til Swipper event

434

Antal swipes til Swipper event

3.700

Antal vouchers uddelt til Grapper event

Jada Swipper

Swipper event

Der blev placeret 4 swippere på forskellige lokationer i Kolding Storcenter. Swipperne var indstillet således, at der var én af de 4 swippere der fandt en vinder hvert 15. minut. Dermed blev der udløst 4 gevinster hver time. Alle gevinsterne var sponsoreret af butikker i Kolding Storcenter, og alle gevinster havde en værdi på minimum 1.000,-.

Eventet forløb fra kl. 17-22, og udløste i alt 434 swipes på Kolding Storcenters app og 17 gevinster.

Golden Ticket info

Grapper til Black Week event

”Vi har brugt Grapper  til flere kampagner – bl.a.: Black Week. Grapperne har fået en positiv modtagelse hos såvel butikker som kunder. Det har være en nem og effektiv måde til at synliggøre de forskellige events. For alle kampagner gælder det, at vi har oplevet at kunder/gæster er vendt tilbage for at deltage flere gange, hvilket har betydet, at det samtidig også har været med til at vedligeholde brugerne i vores app. Involvering og mulighed for at indsamle unikke subscribers har helt klart været drivkraften for KSC. Vi ser rigtig mange muligheder i anvendelse af app-integrationen.
Alle vores kampagner – både store og små kan integreres og der er mulighed for at bygge sjove interaktioner på i forbindelse med alle events – og i målgrupper.”
– Frank Hansen, Eventchef, Kolding Storcenter
Top 5 arkade

Top 5 Arkade

Kolding Storcenter har skabt stor værdi i centrets tomme butikslokaler, ved at omdanne lokaler til Top 5 Arkade event. Her kan besøgende bruge deres point fra Kolding Storcenters app, til at spille gratis på arkademaskinerne. Top 5 Arkaden i de tomme lokaler er dekoreret med tilpasset dekorative og informerende bannere. Top 5 Arkaden er en sjov og gennemført aktivitet, som både øger aktiviteten på centrets app samt giver besøgende en sjov oplevelse.

Positiv feedback fra både ledelsen og besøgende

Besøgende i Kolding Storcenter stod i kø for at prøve en swipper. Stemningen var god og folk var meget positive over deres oplevelse med swipperen.

Frank som er Eventchef i Kolding Storcenter, har ligeledes haft gode oplevelser med flere af de app integrerede automater fra Jada Group. Frank har været en loyal samarbejdspartner i forbindelse med udviklingen af vores app produkter og services.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind