Eftersårskugler

Kolding Rådhus

Kolding Rådhus bliver smukt dekoreret til flere af årets begivenheder og årstider.

Kolding Rådhus er placeret midt i Kolding Centrum, og anvendes ofte til store kulturelle forsamlinger og events. Ved at dekorere rådhuset til sommer, forår, vinter og efterår, indikerer Kolding Kommune, at rådhuset gør noget godt for Kolding. Dekorationen er med til at gøre Kolding Rådhus til et oplevelsespunkt for de mange forbipasserende.

Eftersårskugler

Tour de France pynt

Tour de France 2022

Sommeren 2022 var noget helt særligt, da verdens største cykelløb, Tour de France, i Danmark. Derfor har Tour de France været forbundet med store forberedelser i de mange byer på ruten. En af byerne på ruten var Kolding. Kolding valgte at få dekoreret deres smukke rådhus med bioprint t-shirts i de velkendte Tour de France farver.

Disse T-shirts hang også andre steder i gågaden, og var sammen med byens andet pynt med til at skabe en helt særlig stemning i byen.

Juleudsmykning med kronhjorte

Elegant juleudsmykning 

Ved indgangen til Kolding Rådhus blev en meget elegant juleudsmykning skabt, for at gøre rådhuset hyggeligt og indbydende i julen.

På den ene side af indgangen så vi disse smukke krondyr, kunstigt juletræ og en gave med lys. På den anden side af indgangen pyntede de smukke hvide svaner med lys.

Efterårskugler

Efterårskugler

Kolding Rådhus blev dekoreret med disse smukke eftersårskugler i forskellige størrelser. Kuglerne er dekoreret med kunstige efterårsblade i varme brune og røde farver.

Efterårskuglerne minder om de populære blomsterkugler, som er en meget populær tendens vi ser i udsmykning i de offentlige rum i hele landet.

Påskepynt kolding rådhus

Påskepynt

Vores dekoratør har været kreativ foran Kolding Rådhus. De to fine påskeharer byder nu borgere velkommen på Kolding Rådhus i en opstilling med kunstige blomster og kunstigt græs.

Da udstillingen skal stå på placeringen i flere uger, er der valgt en vedligeholdelsesfri løsning med kunstige blomster.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind