Kolding juletræ 2023

Kolding Kommune, jul

Jul i Kolding Kommune

Kolding Kommune har gennem de seneste år fået leveret deres julelys og juleudsmykning af Jada Group. Her dekoreres både gågaden og rådhustorvet med energibesparende LED julelys.

Stort juletræ kolding 2023

Ægte juletræ med lyskæder og hjerter

Måske Danmarks flotteste ægte juletræ!

Dette juletræ er et af de smukkeste, vi nogensinde har set. Dets symmetri og fyldighed får det næsten til at ligne et juletræ der var som taget ud af et eventyr.

Juletræet er pyntet med ekstra mange af vores LED lyskæder med slowflash effekt. Slowflash effekten får lyskædernes LED til at blinke langsomt, hvilket skaber en fortryllende effekt der får det til at ligne at juletræet glimter på magisk vis. Sammen med lyskæderne, er juletræet pyntet med røde 3D hjerter med rød LED, samt runde kugler med varm hvid LED. På toppen af juletræet sidder den store topstjerne som sætter prikken over i’et. Alt dekoration på juletræet er leveret af Jada Group ApS.

Juletræet er pyntet i sådan en imponerende grad, at man umuligt kan gå forbi uden at bemærke det smukke juletræ.

Julelys i kolding gågade

Julelys i en energikrise

“Med energikrisen in mente tændes julebelysningen officielt 1. december, hvilket er to uger senere end sædvanligt, og slukkes igen den 1. januar. Desuden vil julelysene kun være tændt kl. 15–22. Tidligere år har de været tændt døgnet rundt.” – Citat fra Kolding Kommune

Vi er hos Jada Group yderst taknemmelige for, at Kolding Kommune har valgt at benytte vores energibesparende LED lyskæder på deres smukke juletræ. Ved at have lysene tændt i færre timer end i de tidligere år, udvises respekt for samfundet i forbindelse med højere energipriser end vi er vandt til.

Julekugler med lys i gågade

En rød tråd i Koldings julelys

Når man gå gennem Kolding Gågade vil man opleve en masse forskelligt julelys og juleudsmykning i gaderne. Julelyset i Kolding er derfor præget af diversitet, men samtidigt er der en rød tråd. Alle lyskæder der er anvendt, er nemlig LED lyskæder med samme gyldne farve. Ved at julebelysningen har samme farve i hele byen, skabes en rød tråd og et roligt helhedsindtryk.

I Koldings gågader er de fine træer blevet pyntet med LED lyskæder. I én gade hænger der granguirlander med istaplyskæder i wirerne. I en anden gade hænger der lysende 2D julekugler i forskellige størrelser, og i en tredje gade hænger der granguirlander med lyskæder med en stor kugle med lyskæder i midten.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind