Kolding Havn julelys

Kolding Havn

Velkommen til Kolding Havn

Ankomsten til Kolding Havn bliver hver vinter lyst op med moderne og stilfuld julebelysning og juleudsmykning. Den markante facade på Kolding Havn, skaber nu blikfang og forøger trygheden i området.

Kolding havn jul

Kolding havn lys

Lysgardin med volumen 

Et lysgardin på Kolding Havn giver et eksklusivt og simpelt udtryk, som er meget moderne i Skandinavien. Lysgardiner er gode til at skabe volumen på store overflader, og er på Kolding Havn med til at fremhæve bygningen som en markant bygning i Kolding.

Lysgardinerne er monteret på alustænger, for at sikre en nem montage, opbevaring og et skarpt udtryk uanset vind og vejr.

Et lysgardin er meget oplagt på større facader og ud mod mere trafikerede veje, da det er her det vil have den største effekt.

Julelys på Kolding Havn

Julebelysning med kant

Langs de arkitektoniske kanter på taget, afslutter konturbelysning den store facade og skaber sammenhæng mellem facaden og krondyr familien. Konturbelysningen er den smalle lyskæde man kan se øverst på bygningen. Lyskæderne er monteret på alustænger, hvilket er årsagen til det knivskarpe resultat. Lyskæderne kan selvfølgelig også fås uden at de sidder på alustænger, hvis man har buer eller lignende hvor man ønsker julebelysning.

Krondyr med lys

En krondyr familie på vagt

Foran Kolding Havn lyser en krondyr familie op. Deres majestætiske udtryk og stilfulde linjer er med til at skabe wow-effekt og øget opmærksomhed omkring Kolding Havn.

Lyskæderne der sidder på krondyrene, er med LED der har samme varme hvide farve som det julelys vi har monteret på bygningen. Det skaber en rød tråd og et meget smukt helhedsbillede når man kører forbi Kolding Havn.

Julelys Kolding Havn

Sammenhæng og ensartethed

Også bygningen på den anden side af vejen er blevet en markant bygning i Kolding, når de i vintermånederne lyser op. Bygningens flotte arkitektoniske linjer fremhæves med konturlyskæder. Den varme hvide farve går igen gennem hele projektet, og skaber dermed sammenhæng og ensartethed.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind