Sommerfugle gågade

Kolding City, Sommer

Sommer i Kolding City

Gaderne i Kolding City dekoreres jævnligt med fint pynt, og har de seneste år valgt de miljøvenlige løsninger med BioPrint.

Sommerfugle pynt

Smukke skygger

Gaden i Kolding City blev dekoreret med flyvende 3D sommerfugle i forskellige grønne nuancer. Skyggerne som blev kastet på gaden, gav indtryk af at gaden var dekoreret med mere end bare sommerfuglene i wirer. For at skabe ekstra volume i dekorationen, blev der anvendt wirer på tværs og på langs af gaden. Det gjorde det muligt at hænge flere sommerfugle op, end hvis der kun var monteret wirer på tværs af gaden, som vi hyppigt ser.

Tour de France udsmykning Kolding

Tour de France i Kolding 2022

Da Tour de France, verdens største cykelløb, kørte gennem Kolding City, stod tusindvis af mennesker og heppede til den store folkefest. Kolding City bakkede op om eventet ved at dekorere deres rådhus og gågade med Tour de France T-shirts i BioPrint.

Sommerpynt gågade

Bæredygtigt sommerpynt

Dekorationerne er lavet af vores patenterede materiale Bioprint, som er 100% nedbrydeligt og genanvendeligt. Bioprint stammer fra nedbrudte sukkerrør, der omdannes til granulat der anvendes til vores Bioprintede motiver. Dette er et materiale der er udviklet til at blive anvendt udendørs og indendørs.

Sommerfuglene i Kolding er derudover nogle vi genbruger i vores udlejning, hvilket mindsker mængden af ny producerede varer og deraf unødig påvirkning af miljøet.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind