Kløften Festival Haderslev

Nyt vartegn til Kløften Festival

Kløften Festival ønskede i sommeren 2022, at anvende det gamle vandtårn i Kløften park i Haderslev, til at skabe blikfang og stemning i byen. Dette resulterede i en bemærkelsesværdig udsmykning på vandtårnet, inspireret af Kløften Festivals eget logo. Udsmykningen er tegnet og produceret specielt til Kløften Festival. Vi har blandt andet sørget for at hvert bogstav har en bue, så udsmykningen følger vandtårnets runding.

kloften festival

Vi er tomme for ord

Den nye udsmykning på vandtårnet er blevet et nyt varemærke for Kløften Festival og for hele Haderslev. Det høje vandtårn kan ses fra mange steder i byen, og kan fra nogle vinkler ses fra flere kilometers afstand. Lysende strålede på en behagelig og ekstravagant måde over byen. Vi er tomme for ord, over al den positive respons vi har fået på dette projekt, og glæder os over at have tilført Haderslev en dekoration der for alvor sætter Haderslev på Danmarkskortet.

Kløften festival

En bølge af positiv opmærksomhed

Tusindvis af glade og spændte mennesker fra Haderslev og omegn, havde efter coronanedlukningen glædet sig særligt meget til dette års Kløften Festival. Da lyset blev tændt i tårnet, var det som om, at en fælles begejstring og glæde spredte sig over hele Haderslev. De sociale medier blev fyldt med opslag om den nye udsmykning på vandtårnet, hvor hundredevis af facebookbrugere interagerede med opslagene. Se bare billedet her, som er taget af en privat i Haderslev (Vi har fået tilladelse til at dele).

Den nye udsmykning på vandtårnet i Haderslev, er et godt eksempel på hvordan lys kan sprede en helt ubeskrivelig positiv energi.

montering på vandtårn

Omhyggelig og skånsom montage

Det gamle vandtårn i Haderslev er i forvejen et af Haderslevs varemærker, og derfor var det vigtigt for os og for kunden, at skabe en løsning med stor respekt for vandtårnet og for parken. Højden på vandtårnet gjorde at det var nødvendigt med hjælpemidler til at komme op i højden og montere skiltet og noden. For at vælge den mest skånsomme montagemetode, valgte vi at anvende professionelle klatrere til opgaven, med supervision fra Jada Groups tekniker, Søren. Dermed undgik vi at bruge en lift, som kunne risikere at ødelægge parken og græsplænen lige inden Kløften Festivals start. Vandtårnet er nu forberedt med øksner, så skiltet og noden nemt og hurtigt kan monteres og nedtages de mange kommende år.

Kløften Festival

Bæredygtighed i centrum

Den nye udsmykning til Kløften Festival er på mange måneder miljøvenlig. Motiverne er produceret i det bæredygtige materiale Bioprint på aluminiumsramme. Dermed kan stort set al materiel genanvendes, når det ikke længere skal pryde på Haderslevs gamle vandtårn.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind