Hvidovre C

Julen kom til Hvidovre C, og det var tid til nyt julelys og juleudsmykning både indendørs og udendørs.

Julelys

Julelys i lange baner

Vi kender alle julen i shoppingcentrene. Der er altid garanti for julestemning med juleudsmykning og en masse julegaver der skal findes i butikkerne. Hvidovre C valgte flere forskellige former for julelys i shoppingcentret, som var med til at skabe en helt magisk julestemning. Hvidovre C valgte blandt andre store lysekroner, lyssøjler og kugler med lys. Alle elementer skabte wow-effekt ved at være noget udover det sædvanelige. Ved at blande forskellige slags julelys, blev Hvidovre C gjort interessant og spændende for de mange besøgende i Julen. Vi anbefaler at holde lyset i samme tone, for at skabe ro for øjet.

Jada Swipper

Swipper-event i juleudstilling

For at skabe en ekstra oplevelse for alle julegæsterne i Hvidovre C, blev der opsat et Swipper-event i en juleudstilling.

Swipperen er en af vores mest populære app automater, der øger aktiviteten på shoppingcentres app. Et Swipper-event i juleperioden kan bruges som adventkalender, julekalender eller som en måde at skaffe den hemmelige mandelgave til julemiddagen. Ved at anvende en Swipper i juleperioden, skabes en aktivitet der er sjov for de besøgende og aktiviteten på appen øges. Swipperen virker ved at besøgende bruger deres loyalitetspoint fra appen, på at swipe for at prøve lykken på Swipperen. Der findes en vinder på det tidspunkt shoppingcentret selv indstiller. Shoppingcentret kan derfor selv bestemme hvor mange gaver der skal vindes, hvor ofte og hvad tid præcist.

Julelys på facade

Julelys på facaden

Indgangspartiet blev flot dekoreret med istaplyskæder og gavebånd med sløjfe. Et meget stilfuldt og moderne valg, der indbyder til julegaveshopping og julehygge i Hvidovre C.

Ved at dekorere indgangspartiet på denne måde, skabes blikfang i de mørke timer og ingen vil være i tvivl om hvor indgangen til shoppingcentret er.

Juletræ

Juletræer med lys og pynt

Torve og gader blev dekoreret med flotte kunstige juletræer med julekugler, julelys og smukke snefnug. Juletræerne var i forskellige størrelser for at tilpasse arealerne bedst muligt.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind