Juleudsmykning

Herning City

Jul i Herning

Hyggelig julebelysning spredte julestemning i Hernings gader. Herning valgte at dekorere gaderne med pynt i wirer, et unikt skilt med teksten “jul i herning city”, lys på facader samt krondyr med lys.

Krondyr med lys

juleudsmykning gågade

Hyggelig julestemning i gaderne

I wirerne blev der monteret granguirlander med lys og røde hjerter med lys. De røde hjerter viser med deres røde lys vej gennem gaden, og giver en stemning af ro og hyggelig jul som de fleste glæder sig til.

Granguirlanderne er af den slags der er tykkest på midten. Denne type granguirlande er med til at løfte juleudsmykningen i Herning til noget meget smukt og elegant. Sammen med de varme hvide lys fra lyskæderne, er granguirlanderne elegante i både dagslys og i mørke.

Denne juleudsmykning har en enkelthed over sig, men nok til at sikre julestemningen. Nogle gange skal der ikke så meget til.

Kronhjort med lys

Elegant kronhjort

I Herning, er man også så heldig at se denne imponerende kronhjort med lys. Kronhjorten står på et podie, hvilket får den til at fremstå storslået og elegant.

Når mørket sniger sig på, bryder kronhjorten frem med sine hundredevis af LED. Dens mange lys får kronhjorten til at blive et oplevelsespunkt i sig selv.

Lyskæde til juletræ

Juletræet med sin pynt…

Det store ægte juletræ i Herning, fik viklet imponerende mængder lyskæder på sig. I toppen fik grantræet monteret en simpel julestjerne, som er med til at sætte prikken over i’et på Hernings store juletræ.

Lyskæderne er med varmt hvidt jul, som er det mest populære valg når det gælder juletræer til rådhuse og torve. Det er nemlig det varm hvide lys som man har brugt i mange år, og som mange forbinder med den eneste rigtige farve lys til byens største juletræ. Det er dog smag og behag, og lyskæderne findes med mange forskellige farver.

Julelys på facade

Arkitektonisk julelys

En imponerende bygning i mørket, er ikke det samme uden julelys. Julelys er en fantastisk måde at vise bygningens arkitektoniske detaljer frem i mørket. Med julelys på facaden skabes blikfang og øget kundestrøm.

Flere bygninger i Herning blev udsmykket med lyskæder af forskellig art, herunder istaplyskæder og konturlyskæder. Istaplyskæderne er monteret på alustænger, som gør det nemt at montere og nedtage år for år, og sikrer samtidigt et skarpt resultat uanset vind og vejr. Fælles for alle lyskæderne der blev anvendt i Herning, var at de var med varmt hvidt lys. Ved at alle butikkerne valgte varmt hvidt lys til deres julelys, opnåede Herning en rød tråd i deres juleudsmykning.

Den røde tråd er vigtig for at skabe en behagelig shoppingoplevelse for byens besøgende.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind