Julelys

Godstedlund

Velkommen til Godstedlund

Det lokale gods og B&B Godstedlund efterspurgte julebelysning på deres facade, som ville tiltrække opmærksomhed. Og det fik de så! Hele facaden på Godstedlund blev pakket ind i varm hvid LED. Foran bygningen blev placeret en krondyr familie fra Jada Group, for at skabe ekstra blikfang og en smuk helhed i julebelysningen.

Julelys på facade

Massiv omtale

Ved en almindelig google-søgning på ordene “julelys godstedlund” kommer der mange resultatet frem. Den massive omtale på sociale medier, skyldes den imponerende julebelysning på Godstedlund, som blev pakket ind i julelys fra Jada Group. Lyskæderne er med varmt hvidt lys, som skaber ren hygge og dansk jul som vi kender det. Den store mængde lys på facaden skaber ikke blot blikfang, men skaber også et passende indtryk af at Godstedlund er et eksklusivt sted, der prioriterer høj kvalitet i både service og hygge.

Krondyr med lys

Elegance

En krondyr familie fra Jada Group blev placeret foran Godstedlund, for at skabe ekstra blikfang. Det er svært at lade være med at beundre de smukke krondyr der lyser op i mørket. Sammen med den dekorerede facade på Godstedlund, skaber krondyr familien en helhed som gør Godstedlund til et trækplaster for juleentusiaster.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind