Fredericia

Jul i Fredericia

Julestemningen blev sikret i Fredericia, da Fredericia Rådhus blev dekoreret med tusindvis af LED og en stor rød sløjfe med bånd. Foran står en lysende krondyrfamilie fra Jada Group og holder øje med om der er fare på færde. Fredericia har ligeledes været så heldige at have haft et Disney tema til jul

Disney juleudsmykning

Julelys på facade

Rådhuset blev pakket ind

Store mængder LED med varmt hvidt lys, suppleret af et flot rødt bånd og stor rød sløjfe med LED, forvandlede Fredericia Rådhus til en stor julegave. Fredericia sikrede sig øget omtale og garanteret blikfang med dette smukke julelys leveret af Jada Group.

Juleudsmykning med disneytema

Juleudsmykning med Disney tema 

De fine Disney figurer skabte en skøn julestemning for både store og små, da Disney indtog Fredericia. Mange børnefamilier kom forbi for at opleve Mickey og Minnie helt tæt på, og få taget et julebillede foran Mickey og Minnie på stjernebænken. Over dem hang 2D figurer af de mange Disney figurer, og ved siden af stod det dekorative gavetræ. Gavetræet er et juletræ der ligner at det er lavet af en masse julegaver. Farverne på gavetræet passer perfekt til Disney temaet.

I mørket kom Disney figurerne for alvor til sin ret og skabte blikfang og blev byens nye oplevelsespunkt i julen.

 

Julegave portal

Julegave portalen som oplevelsespunkt

Den store julegave der blev placeret på torvet, blev på kort tid en populær udsmykning som mange gik igennem. At stå inde i gaven om aftenen, er en meget speciel følelse med de mange lysende LED omkring sig.

Krondyr med julelys

Kom tæt på kronhjortene

De smukke krondyr der stod og prydede foran Fredericia Rådhus, skabte blikfang og gjorde hele den smukke julebelysning på rådhuset til noget helt særligt.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind