Bakken juleudsmykning

Bakken

Jul på Bakken

Bakken er for mange en hyggelig attraktion om vinteren og til jul. Dog var det blevet tid til fornyelse. Bakken fik derfor leveret en specialudviklet juleudsmykning, som ikke findes andre steder i Verden.

Især denne attraktion, var lidt mere speciel, end de andre. Det var nemlig denne enorme hjerteopsats med en stor mistelten og røde hjerter. I midten kan to personer røre hver deres platform, og kysse hinanden under misteltenen imens, hvoraf de tusindvis af LED skiftede fra varm hvid til rød.

Se også de andre smukke juleudsmykninger der kom til jul på Bakken, herunder:

Slide
mig

Bakken maskot jul

En glad velkomst fra Bakkens maskot

Bakken har den fineste maskot, som var perfekt at anvende i julen. Vi producerede derfor Bakkens maskot i stort format med farverigt carpet og LED. Motivet er lavet i aluminium og lyskæder med høj IP klassifikation, hvilket gør den meget egnet til at stå udenfor og byde velkommen til jul på Bakken.

Kronhjort med lys

På vagt i skoven

I skoven placerede vi denne enorme kronhjort, som stod og vågede over skoven. Står man ved siden af kronhjorten, kan man virkelig fornemme hvor enorm den her.

Den store kronhjort er lavet i aluminium og er dekoreret med lyskæder med varm hvid LED. Den varme hvide farve passer sammen med de andre lyskæder der er anvendt som julebelysning på Bakken. Den varme hvide farve er med til at skabe en varm og hyggelig julestemning, som er meget klassisk til jul i Danmark.

Jul på Bakken

Jul på scenen 

Den store scene blev anvendt som en stor smuk juleudstilling med julemandens stol i midten. Juleudstillingen var en god måde at anvende den tomme scene på til vinter, og gav samtidigt noget hyggeligt at kigge på.

Lyskæder på stort træ

Træer viklet med lyskæder

Der findes ikke meget der er flottere end et juletræ der er viklet med lyskæder. Flere store træer i Bakken blev viklet med lyskæder med varm hvid LED, hvilket skabte endnu flere wow-oplevelser på Bakken.

Når vi viklet træer med lyskæder, tager vi højde for træets helbred og lyskædernes egenskaber. Derfor sætter vi aldrig lyskæderne for stramt omkring stammen og grenene, da det kan skade både træet og ledningerne på lyskæderne. Med mange års erfaring i at montere lyskæder i træer, gør vi os altid umage for at opnå et imponerende resultat der skåner træet og lyskæden mest muligt.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind