Julelys på bygning

Aalborg

Jul i Aalborg

Aalborg City fik massevis af ny julebelysning og juleudsmykning fra Jada Group. Den røde tråd i juleudsmykningen er ikke til at tage fejl af. Netop den røde tråd i juleudsmykningen er med til at sikre en imponerende helhedsoplevelse når julen kommer til Aalborg City.

Julelys på bygning

Gran med lys i gågade

Klassisk jul

Gennem gaderne, valgte Aalborg et romantisk udtryk med granguirlander med lys og store lysende røde hjerter. Gran med lys i Aalborgs gader, kombineret med de lysende røde hjerter, skaber en nostalgisk og hyggelig julestemning som er et hit blandt mange. Dette udtryk ser vi som et populært valg i byer i hele Danmark, hvor mange har et ønske om at skabe en gammeldags dansk julestemning.

De røde hjerter giver et twist til den klassiske jul, da det er de røde hjerter der med kontrast til det varme hvide lys skaber kontrast og øget blikfang. De røde hjerter er anvendt i forskellige størrelser som juleudsmykning på bygninger og henover gaden.

Krondyr med lys

Elegante krondyr

Til at skabe blikfang, står en krondyrfamilie og holder vagt over byen. De mange LED fik krondyrene til at lyse op i mørket og skabe blikfang og den ønskede wow-effekt i Aalborg.

En krondyrfamilie som denne er med til at markere at vinteren er begyndt, og er meget oplagt til at skabe blikfang i mørket. En krondyrfamilie er elegant og kan give et signal til byen om, at man gør en indsats for at skabe julestemning i sin by.

Julelys på butik

Jul i gaderne

Mange butikker i gaderne blev dekoreret med julelys i samme røde tråd som resten af byen. De røde hjerter ser man gå igen flere steder, og er med til at skabe sammenhæng i byen. Facaderne er dekoreret med forskellige former for julelys. Nogle har valgt istaplyskæder, mens andre har valgt lysgardin gran med lys eller en kombination af flere slags julelys. Fælles for julelyset på butikkerne, er at de har valgt varm hvid LED som matcher med resten af byen. Ved at alle har valgt samme farve lys, skabes en rød tråd i hele byen og det kan give en endnu bedre helhedsoplevelse for de mange julegaveshoppende og juleglade besøgende i byen.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind