Aalborg Zoo

Wow-effekt i Aalborg Zoo

Aalborg Zoo blev forvandlet til en magisk juledestination med eksemplarisk juleudsmykning fra Jada Group.

NORDIKA juletræ

NORDIKA juletræ

Et helt magisk juletræ blev placeret inde i Aalborg Zoo. Man skulle næsten tro at det var et ægte grantræ, men faktisk er dette et kunstigt grantræ. Selvfølgelig er det ikke bare hvilket som helst kunstige juletræ. Det er vores NORDIKA juletræ, som er verdens mest naturtro kunstige juletræ. Faktisk er det meget flottere end de fleste naturlige juletræer. Træet er født med tusindvis af LED med slowglow. Slowglow betyder at hver enkelt pære med roligt tempo skruer op og ned for lysstyrken, hvilket skaber et helt igennem magisk udtryk. At hver LED på skift fader op og ned i lysstyrke, skaber liv og bevægelse og får det til at se ud som om at træet glimter i sneen.

Magisk stemning med svævende lanterner

Et andet område i Aalborg Zoo, blev dekoreret med svævende lanterner. Lanternerne lyste området op så det gav en magisk stemning der næsten kunne give fornemmelsen af at være med i en Harry Potter film. Lanternerne kan anvendes til mange formål, da de både kan stå på jorden eller hænges i et træ eller wire. Det gør, at man nemt kan finde nye formål til lanternerne, hvis man har behov for fornyelse.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind