Sæson og city dressing 2024

Jada Group ApS leverer et stort udvalg af sæsonpynt til byer og gågader. At gå gennem en gågade der er fint pyntet med sæsonpynt, gør at der skabes en god stemning i byen som kan være svær at sætte ord på. Det er denne stemning der gør, at flere vil bruge deres tid i byen i de flotte omgivelser. Med dekoration er det muligt at flytte mennesker til en mindre befærdet del af gågaden, eller at samle folk på et torv der kan være samlingspunkt for events. Den rigtige dekoration er med til at skabe liv i handelsbyerne.

Alt dekoration i dette katalog er lavet af bæredygtige materialer. Derfor kan I med dekoration fra Jada Group fortælle den gode historie i jeres bys markedsføring. Materialerne der anvendes består enten af bioprint som er 100% nedbrydeligt og genanvendeligt, revyprint som er lavet af genbrugte plastikflasker og plastik fra verdenshavene samt aluminium der både er genbrugt og genanvendeligt.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind