Jada Light – julelys katalog

I dette katalog finder du et stort udvalg af professionel juleudsmykning og professionel julebelysning. Kataloget indeholder primært lyskæder og håndlavet juleudsmykning i aluminium med lyskæder.

Lyskæderne i dette katalog er i professionel kvalitet, og er en fast del af Jada Groups sortiment af lyskæder. Alle lyskæderne er specielt udviklet til at imødekomme ønskerne til julelys i Danmark, herunder LED med lavt energiforbrug, lang holdbarhed, høj IP klassifikation og høj fleksibilitet.

Kataloget indeholder også udsmykning i aluminium, som i høj grad opnår en høj holdbarhed og stabilitet med sit materiale. Motiverne i aluminium kommer i mange afskygninger, og nogle er gode som juleudsmykning, mens andre er gode til lysfestivaller og som vinterlys.

Jada Group ApS tilbyder også at designe udsmykning i aluminium specielt ud fra kundens ønsker og behov. Har man et ønske om at få lavet sin maskot i en juleudgave, eller at få byens vartegn til at tage imod billister i en rundkørsel, så er Jada Group ApS specialister i denne type opgaver.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind