Energiberegninger

Hvor meget koster det at have julelyset tændt? Det er et spørgsmål vi bliver spurgt om hyppigere end nogensinde. Vi hjælper gerne med at finde ud af hvor stor eller lille en udgift julelysets tændetimer er for jer.

I 2022 er danskerne blevet langt mere bevidste og opmærksomme på deres energiforbrug. Det gælder både energiforbrug i det private og i det offentlige. Med stigende energipriser, er det naturligt, at man ønsker at spare der for man kan. Og der er en af løsningerne til at spare på elregningen, at benytte LED som lyskilder.

Hos Jada Group finder du udelukkende lyskæder med LED, som er de mest energivenlige former for lyskilder der findes. Med LED kan du derfor tænde for dit julelys med god samvittighed. Netop af den grund, anbefales det at udskifte glødepærer og halogenpærer med de mere energirigtige LED.

Elpriser og strømforbrug er blevet en del af manges daglige spekulationer og bekymringer. Heldigvis kan vi hos Jada Group give jer ro i maven, og fortælle jer, at jeres julelys i hvert fald ikke er det, der kommer til at vælte nogens økonomi.

Er du i tvivl om hvor meget det koster at have julelyset tændt? I folderen herover, ser I 8 forskellige eksempler på hvad julelys i gågader og på butiksfacader koster at have tændt, hvis elprisen er 5 kroner pr. kWh. Mange bliver overraskede over hvor lidt strøm, deres julelys egentlig bruger.

Hos Jada Group ApS tilbyder vi at beregne hvor meget det koster at have jeres julelys tændt. Og er der et produkt du er interesseret i, så laver vi også gerne en beregning af hvad det koster at have tændt.

strømbesparende julelys
Kolding City, 2022

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind