Hovedkatalog julen 2024

Gå på opdagelse i det store katalog med julelys og juleudsmykning til offentlige områder. Her finder I alt indenfor lyskæder, lygtepælsmotiver, juleudsmykning over gaderne og fortryllende julemotiver.

I dette katalog finder I lyskæder til ethvert behov. Der er lyskæder til at sætte på juletræer, på trækroner, på bygningsfacader og så er der lyskæder der egner sig til sommerfester, glampingområder, cafeer og festivaller. Jada Group ApS rådgiver i hvilken lyskæde I skal bruge, baseret på jeres behov og ønsker til farver, egenskaber, længder mm. Er lyskæden på lager i Danmark eller Frankrig, kan den leveres med kort frist.

Her i kataloget finder I også et stort udvalg af forskellig juleudsmykning til at hænge over gaderne samt julelys til lygtepæle. Det kan være at I har wirer der går over gaden, som I ønsker at anvende til julebelysning, eller at I har lygtepæle på en trafikeret vej. Når en by skal vælge juleudsmykning til en gade, er det en god ide at finde ud af hvilken stilart man ønsker til sin gade. Ud fra dette kommer Jada Group ApS med nogle velovervejede forslag og simulerer disse ud fra billeder af jeres gade.

Dette katalog er fra vores partner Blachere Illumination i Frankrig. Blachere Illumination er en af verdens førende producenter af juleudsmykning til det professionelle marked, og har afdelinger i hele verden. Blachere Illumination er en virksomhed, som har socialt ansvar øverst på dagsordenen. Der investeres årligt mange millioner kroner i at udvikle og innovere inden for bæredygtighed og miljøvenlighed. Blanct andet kan nævnes at Blachere Illumination udelukkende anvender genbrugt og genanvendeligt aluminium, og at der inden for de seneste 5 år er implementeret nye bæredygtige materialer som Bioprint og Recyprint, der i dag erstatter op til 100% af den aluminium der tidligere er blevet anvendt til deres produkter. Hos Blachere Illumination er fleksibiliteten høj og mulighederne mange. Det betyder at vi altid kan designe og producere unik udsmykning ud fra kundens ønsker og behov. Eksempelvis skilte i bioprint, juleudsmykning i bestemte farver og dimensioner samt unikke designs.

Har man ønske om at spare penge på sin juleudsmykning, tilbyder Blachere Illumination at man kan købe renoveret juleudsmykning. Dette er det som vi kalder “genlys” i Jada Group ApS. Ved at vælge brugt julebelysning, vælger man sin juleudsmykning med omtanke for miljøet og for byens økonomi. Så har du fundet et lygtepælsmotiv eller et lysmotiv som I kunne tænke jer til jeres juleudsmykning, så kontakt gerne Jada Group ApS for at høre efter en lagerstatus på brugt julelys.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind