Juletræer og granguirlander uden lys

Julen i Danmark er kendetegnet ved hygge
Vi danskere julehygger med madlavning, kreative projekter, julegaveshopping og hyggelige filmaftener. Men julestemningen kommer ikke helt af sig selv. Mange forbinder nemlig julehygge med den varme grønne farve. Gran har været en del af den danske jul i hundredevis år, og anvendes stadig både i form af juletræer, grankranse og granguirlander.

Når denne velkendte og varme julestemning Rundt omkring i gågader, butikker og shoppingcentre, anvendes der ofte kunstige juletræer og gran. De kunstige juletræer og kunstige gran kan anvendes år efter år og mister aldrig nålene.

Kunstige juletræer
De fås i alverdens forskellige typer, størrelser og udseende. De findes som høje smalle juletræer, kegleformede juletræer, eksklusive naturlignende juletræer og som mere klassiske juletræer. Fælles for dem alle er at deres evne til at skabe blikfang er eminent, især når de er dekoreret med julekugle og lyskæder.

Kunstigt gran
Granguirlander er et populært valgt når gaderne skal dekoreres til jul. Guirlanderne kan hænges i wirer over gaden og er sammen med lyskæder stemningsfulde i både dagslys og mørke. Guirlander med gran er ligeledes yderst dekorative omkring butiksvinduer og på en butikfacade. Det kunstige gran kan anvendes år efter år, og er derfor et meget sikkert valg hvis man ønsker samme udtryk flere år i træk. De kunstige granguirlander findes i forskellige stilarter, længder og tykkelser. Derfor findes der altid en granguirlande til ethvert projekt.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind