Interaktive Automater

Underholdning for alle
De sjove app integrerede automater har til formål at skabe underholdning for alle. Deres brugervenlige og intuitive platforme gør dem nemme at interagere med for unge som voksne målgruppe. De tiltrækker mennesker, har høj stopeffekt, øger kundestrømmen og øger jeres omsætning.

App integrerede automater som markedsføringstiltag
Markedsføring med app automater er et populært og effektivt værktøj til at skabe øget kundestrøm. De intuitive fysiske og digitale platforme, gør det nemt for unge som voksne at anvende automaterne. Dermed henvender de sig som udgangspunkt til en bred målgruppe. Denne form for digital underholdning til events, kan tilpasses den enkelte målgruppe og event.

App integrerede automater i shoppingcentre
Markedsføring er en af de helt store opgaver i shoppingcentre. Gennem de seneste år er den digitale verden blevet vigtigere og vigtigere for shoppingcentre. I dag har mange shoppingcentre deres egen app. Besøgende der har centrets app, får point på appen, hver gang de besøger centret. Disse point kaldes også for loyalitetspoint. I appen har besøgende mulighed for at bruge deres point på at aktivere en af vores app automater der står i shoppingcentret.

Brugervenlig backend
Backenden gør det muligt for kunden at indstille tider, antal præmier samt hvilke præmier der skal vindes. Derudover kan backenden give besked til jer, når der er udloddet en præmie eller når der mangler præmier. Backendens muligheder er tilpasset den enkelte automat, hvilket gør det overskueligt for kunden at indstille automaten til kundens behov.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind