Fotospot uden lys

Nysgerrig på mere?

Juleshopping med hele familien, er bare sjovest når der er nogle underholdende aktiviteter undervejs. Især for de mindste i familien, er det rart med et afbræk fra det hårde julegaveræs. En sjov aktivitet i julen er at tage julebilleder til årets julealbum og julekort. Dertil er det oplagt at anvende et eller flere fotospots, hvor man kan stikke hovedet igennem og ende med at ligne en julemand, en snemand, en pingvin eller en nisse.

Et julespot behøver ikke at have lyset tændt, da de er super dekorative i sig selv. Derfor får man med et fotospot i glasfiber, en juleudsmykning uden lys som samtidigt fungerer som et oplevelsespunkt i julen.

Når man ser en fotomulighed, er det næsten svært at lade være med at gå hen og prøve det. De er derfor yderst populære til at skabe oplevelser i julen. En fotomulighed som disse, er dekorativ blandt andet juleudsmykning som eksempelvis kunstige juletræer og julegaver.

Et fotospot uden lys kan anvendes som indendørs og udendørs oplevelsespunkt i julen. Da de er lavet i glasfiber, har de ekstremt høj holdbarhed og kan anvendes år efter år. De er alle med indbygget plads til palleløfter, så de nemt kan flyttes væk når de ikke skal være i brug. Samtidigt er de med indbyggede trin, så selv de mindste kan være med.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind