Jul i friis shoppingcenter

Friis Shoppingcenter

Jul i Friis Shoppingcenter

Juleshopping i Friis Shoppingcenter er løftet til et nyt niveau med deres nye juleudsmykning inde i centret samt ved indgangspartiet. Her er prioriteret en rød tråd med deres eksisterende dekoration i shoppingcentret, så farver og udtryk matcher.

Juleudsmykning shoppingcenter

Lysekrone juleudsmykning

Store lysekroner 

I loftet hænger de store lysekroner og skaber en imponerende og meget luksuriøs julestemning i shoppingcentret. Lysekronerne er dekoreret med kunstigt gran, lyserøde julekugler, kunstige LED stearinlys og lyskæder med varm hvid LED.

Ønsketræ

Ønsketræ

Friis Shoppingcenter har fået et smukt ønsketræ, som er dekoreret med lyserøde julekugler og lyskæder med varm hvid LED.

Friis shoppingcenter jul

Velkommen til Friis jul! 

Til at byde alle de skønne julebesøgende varmt velkommen, har Friis fået en gulfarvet gaveportal foran deres indgangsparti. På den måde er ingen i tvivl om, hvor man finder indgangen til årets julegaveshopping.

Gaven er lavet i et stel af aluminium og er dekoreret med Bioprint i guld og og hvid farve. Udenpå er gaven dekoreret med lyskæder med LED.

Lyskæder på glasværn

Glasværn med smukt lysgardin og granguirlande

Det store glasværn omkring rulletrappen, er blevet en central del af juleudsmykningen i Friis Shoppingcenter. Langs kanterne på glasværnet sidder en tyk granguirlande med lyskæder med varm hvid LED samt julekugler i de samme lyserøde farver som i resten af centret. Ned langs glasværnet sidder det smukkeste lysgardin som virkelig skaber en wow-effekt.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind