Jada Group Logo hvid png

Jul i Frederikshavn

Så kom julen til Frederikshavn. Imponerende mængder lyskæder pryder gaderne i Frederikshavn til jul. Stemningen kan man næsten fornemme på billederne.

 

I wirerne er der hængt granguirlander med lys og med lysende lanterner. Mellem wirerne hænger lyskæderne langs med gaden i en lille bue. Tilsammen lyser de mange tusinde lys gaden op og skaber en tryghed og en julestemning som kun de færreste kunne drømme om. De svævende lanterner og de lange lyskæder skaber en lethed og får gaden til at synes større og længere. Ved at anvende gran sammen med lyskæderne, tilføres et hyggeligt element som er meget populært i Danmark.

Julemanden i Frederikshavn siger "wow"
Stag on a rock, Frederikshavn

Majestætiske krondyr og elge

Går man en tur rundt i Frederikshavn, vil man støde på flere imponere dyr der lyser op i mørket. Dyrenes imponerende størrelser og hundredevis af lys, skaber blikfang og giver Frederikshavn et ydmygt med ekstravagant udtryk i julen og vinteren.

Elge med lys

Store elge i aluminium, var en smuk og blikfængende juleudsmykning. Elgenes størrelse er imponerende i sig selv og gør elgene til et oplevelsespunkt der er svært at misse.

 

Når man ser de store elge, kan man næsten ikke lade være med lige at kigge en ekstra gang.

Elge med lys