Arkadeevent

Aktiver jeres besøgende med sjove, interaktive oplevelser og automater

Se hvad vi kan tilbyde dig Kontakt os idag

App integrerede automater der flytter mennesker

Når du involverer kunderne, øges loyaliteten. Alle vores interaktive oplevelser, er integreret med Emplate og Nexus app, og er udviklet til at skabe øget kundeloyalitet for alle aldersgrupper.

Vi tilbyder et udvalg af analoge og digitale interaktive muligheder der kan anvendes til forskellige formål i shoppingcentre, butikker og byer. Scroll ned for at udforske.

17

Storcentre

+350.000

Aktiveringer på et år

Se vores store udvalg af app automater

Lykkehjul spinner

Spinner

NYHED. Oplev spændingen stige når Spinneren drejer rundt. Spinneren er en digital udgave af det velkendte lykkehjul. Vores nye Spinner er en tilpasningsdygtig app automat med en intuitiv platform, der både er perfekt til at skabe øget aktivitet på jeres app samt til at indsamle kundeinformationer.

Sådan fungerer en Spinner:

En Spinner er koblet på centrets eller butikkens app. Ved at anvende jeres Nexus/Emplate app, kan besøgende prøve lykken i Jada’s Spinner, blot med et swipe på appen. Spinneren er designet som et lykkehjul, der kan tilrettes den enkelte kunde med individuelle gevinster og tekster, samt mange farvemuligheder. Spinneren indstilles ligeledes lige efter jeres ønsker i forhold til hvor mange der skal vinde og hvornår, ligesom I kender det med Swipperen.

Hvem bliver mon den heldige vinder at hovedpræmien? Der er mulighed for at kombinere en spinner med en Twister, som automatisk kan udlodde præmierne som jeres besøgende vinder på Spinneren. Man kan ligeledes udlodde hovedpræmien i en Swipper.

Twisteren

Twisteren anvendes som et event og markedsføringstiltag i butikker og shoppingcentre. Brug den som en aktivitet på appen, hvor besøgende kan bruge deres loyalitetspoint til at få en gratis vand eller kugle med voucher.

Automaten kan indeholde op til 40 forskellige former for præmier, som eksempelvis 0,5l flasker, kugler med vouchers eller merchandise. Siderne på Twisteren leveres dekoreret til den aktuelle kampagne. Kunden skal som udgangspunkt aflevere printklart materiale til Jada Group efter nærmere beskrivelse.

Sådan fungerer Twisteren:
Twisteren kan kobles til shoppingcentrets app, da den er integreret med Nexus/Emplate App. Appbrugere i shoppingcentre kan derfor bruge point fra appen til at få en præmie fra Twisteren. Man kan vælge om Appbrugerne selv skal kunne vælge deres præmie, eller om det skal være tilfældigt hvilken præmie der udloddes. Med Twisteren opnås øget aktivitet på jeres app, og besøgende i shoppingcentret får sig en god oplevelse hvor de kan få en præmie. Twisteren kan også aktiveres med betalingskort og mobilepay. Twisteren anbefales derfor også til butikker og lignende der ikke har en app.

Kontakt os idag
Top 5 Arkade

Top 5 Arkade

Oplev vores interaktive arkadeevent, hvor man kan spille alle de gode gamle spil fra 80’erne. Arkademaskinerne anvendes som et event og markedsføringstiltag i butikker og shoppingcentre, som en del af en udstilling. Brug eksempelvis et Top 5 Arkade til at skabe værdi i et tomt butikslokale eller på et tomt torv.

Sådan fungerer Top 5 Arkade:
Top 5 Arkade består af 5 arkademaskiner med hver deres spil. Arkademaskinerne kan kobles til shoppingcentrets Nexus/Emplate app da den er integreret med Nexus App. Appbrugere i shoppingcentre kan derfor bruge point fra appen til at spille på arkademaskinen. Dermed opnås øget aktivitet på jeres app og besøgende i shoppingcentret får sig en sjov oplevelse, hvor de kan få lov til at slå deres egen og hinandens rekorder i de gode gamle arkadespil. Arkademaskinerne kan også aktiveres med betalingskort og mobilepay.

Kontakt os idag

Grapper

En Grapper anvendes som et event og markedsføringstiltag i butikker og shoppingcentre. Vores kunder har stor succes med at udlodde vouchers i kugler, som en Grapper har nemt ved at gribe.
Siderne på en Grapper leveres dekoreret til den aktuelle kampagne. Kunden skal som udgangspunkt aflevere printklart materiale til Jada Group efter nærmere beskrivelse

Sådan fungerer en Grapper:
En Grapper kan kobles til shoppingcentrets app da den er integreret med Nexus/Emplate App. Appbrugere i shoppingcentre kan derfor bruge point fra appen til at spille på en Grapper. Grapperen har høj gameification værdi og er vores højest ydende app automat. Dermed opnås øget aktivitet på jeres app, og besøgende i shoppingcentret får sig en god oplevelse hvor de kan få en præmie. Grapperen kan også aktiveres med betalingskort og mobilepay.
Kuglerne der kan bruges i en Grapper har en tillægspris pr. stk.

Kontakt os idag

Swipper

Oplevelser med den interaktive swipper fra Jada Group ApS. Swipperen anvendes som et event og markedsføringstiltag i butikker og shoppingcentre. Swipperen er oplagt til mindre gader og i butikker grundet dens kompakte størrelse. Swipperen er ligeledes oplagt til Late Night og andre events. Siderne på swipperen leveres dekoreret til den aktuelle kampagne. Kunden skal som udgangspunkt aflevere printklart materiale til Jada Group efter nærmere beskrivelse.

Sådan fungerer Swipperen:

Swipperen kan kobles til shoppingcentrets app da den er integreret med Nexus/Emplate App. Appbrugere i shoppingcentre kan derfor bruge point fra appen til at spille på Swipperen. Der er kun én præmie i Swipperen. Centret bestemmer selv hvor ofte der skal udloddes en præmie og om præmien skal udloddes på tid eller antal swipes i appen. Med Swipperen opnås øget aktivitet på jeres app og besøgende i shoppingcentret får sig en god oplevelse hvor de kan få en præmie.

Kontakt os idag

Connectbox

Lad jeres besøgende sætte liv til omgivelserne med en Connectbox. Med en connectbox aktiveres dine besøgende der bruger din app. Connectboxen er meget effektiv til at skabe øget kundeloyalitet og gode oplevelser ud over det sædvanlige.

Sådan fungerer Connectboxen:

Connectboxen er koblet på centrets eller butikkens app. Ved at anvende jeres Nexus/Emplate app, aktiveres f.eks. en snekanon, sæbeboblemaskine, røgmaskine, lyd eller lys med et swipe. Connectboxen kan også anvendes med SMS aktivering, hvor besøgende sender en SMS, eksempelvis med teksten “sne” som aktiverer en snekanon henover en juleudstilling. Connectboxen kan derfor anvendes til butikker og lignende med og uden app.

Kontakt os idag

Vippedyr

Giv børnene en på opleveren med en tur i en Hello Kitty bil, en rød racerbil eller en af de mange andre I kan vælge imellem. Brug et eller flere Vippedyr på en tom plads, i et tomt butikslokale eller foran et tomt butikslokale med baggrundsdekoration.

Sådan fungerer et Vippedyr:

Vores Vippedyr kan koble shoppingcentrets app da den er integreret med Nexus/Emplate App. Appbrugere i shoppingcentre kan derfor bruge point fra appen til at aktivere vippedyret. Dermed opnås øget aktivitet på jeres app, og besøgende med børn i shoppingcentret får sig en god oplevelse. Vippedyrene kan også aktiveres med mønter og mobilepay.

En anderledes oplevelse med touch-aktivering

Vi har stor erfaring med at udvikle kundetilpassede interaktive events, med det formål at skabe øget kundestrøm og god omtale. En god oplevelse er en mindeværdig oplevelse som skaber god omtale. For at gøre en oplevelse mindeværdig, kræver det noget særligt. En måde at skabe en unik oplevelse på, er med touch-aktivering. Og det er vi specialister i hos Jada Group.

Et godt eksempel på en interaktiv oplevelse skabt af Jada Group, er kyssetræet i Hjørring, som resulterede i 60.000 aktiveringer i julen 2018.

Sådan fungerer touch-aktivering:

Når to personer berører hver sin platform, og samtidigt rører hinanden eller kysser hinanden, aktiveres enten en lyd, lys, bevægelse eller maskine. I Hjørring skiftede mere end 30.000 LED farve fra varm hvid til rød. Det er simpelt, intuitivt og sjovt.

Touch-aktivering kan kobles på alt der kan aktiveres. Det behøver ikke kun at være lys eller et juletræ. Touch-aktivering kan også bruges til at få besøgende til at aktivere en lyd, en bevægelse eller eksempelvis en sæbeboblemaskine.

Står du med et projekt eller en idé?

Vi tror på at ethvert byrum fortjener at blive set fra sin bedste side. I et samarbejde med os, er det altid med udgangspunkt i jeres behov og lokale kontekst. Det betyder, at formatet for samarbejdet altid er skræddersyet til jer.

Er du interesseret i et samarbejde så udfyld formularen, eller kontakt os via telefon +45 70 20 00 03 eller skriv til os på info@jadagroup.dk.

Samarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Dine kontaktinformationer

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgsel

Dine kontakt informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Checkboxes

Beskriv hvad vi kan hjælpe med

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Log ind